banner388

Çiğdem Karaaslan'dan Samsunspor'a mesaj

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Samsunspor’un Kuruluş Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çiğdem Karaaslan'dan Samsunspor'a mesaj

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Samsunspor’un Kuruluş Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

29 Haziran 2020 Pazartesi 21:54
Çiğdem Karaaslan'dan Samsunspor'a mesaj

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA..."

Karaaslan Samsunspor'un yıldönümü nedeniyle şu mesajı yayımladı:

“30 Haziran 1965’te kurulan, sayısız başarılar ve şampiyonluklar yaşamış, Türk futbolunda önemli bir yeri olan Samsunspor aynı zamanda çok sayıda futbolcu ve teknik direktör yetiştirmiş bir okuldur.

Başarılarıyla sevinen, üzüntülerini derinden hisseden, Samsunspor markasını sahiplenen yediden yetmişe yüz binlerce taraftarı olan Samsunspor, yarım asırdan uzun süredir devam eden mücadelesi boyunca Samsun’umuza büyük gururlar yaşatmıştır. Samsunspor’umuz 55 yıllık geçmişinde sayısız mutluluğun yanında tarif edilemez acılar da yaşamıştır. Türk futbol tarihinin en acı günlerinden biri olan 20 Ocak 1989’daki elim kazada hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan’ı ve kazada yaralananları kulübümüzün kuruluş yıldönümünde saygıyla anıyorum.

Geçmişten bugüne Samsunspor’un başarısı için ter döken tüm sporculara, teknik heyete, yöneticilere ve takımımızı bir an olsun yalnız bırakmayan Samsunspor taraftarlarına bu vesileyle gönülden teşekkür ediyorum.

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınından dolayı ara verilen karşılaşmaların yeniden başlayacak olması nedeniyle hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Samsunspor’umuz, zafere olan inancı ve yüksek moraliyle, kuruluşunun 55.yılında şampiyonluğa koşuyor. Türk futbol tarihinin köklü kulüplerinden biri olan Samsunspor’umuzun Kuruluş Yıldönümü’nü, yeniden sahalarda bir arada, takımımızın yanında olacağımız günler temennisiyle kutlarken takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal yuce 2020-06-30 05:30:25

anlasildi yakindaaa secim var cigdem sahaya ciktigina gore...

Avatar
takipçi 2020-06-30 11:05:28

çok iyi hatırlıyorum millet bahçesi denilen yerde incelemelerde bulunurken oraya samsunspor kaza anıtı yapilacaktır diye tutamayacağı bir söz vermişti. çiğdem hanım.

Avatar
yazık 2020-06-30 01:27:31

Başladılar yine üşüşüp prim yapmaya.

Avatar
hakan 2020-06-30 08:57:44

millet bahçesine anıtı yaptırmazlar ama maşAllah kutlamaya gelince en öndeler..

Avatar
WİWA55 BAHÇENİZİ GERİ ALIN İSTEMİYORUZ VERİN STADIMIZI BİZE 2020-06-30 21:55:29

SAMSUNSPOR

Avatar
Berkhan 2020-06-30 00:05:02

Sayın vekilim biz samsun sevdalilarına 1.lige cikaralmicakngözu ile bakilmasin bize t.f.f nin yaptigi haksizliga karsi net bir durus ile yaklasin bu güc sizde var biliyoruzz

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-07-03 00:10:18

Futbola siyaset katmayın lannnn...