banner388
banner390
banner410
banner408

Çiftlik Caddesi'ndeki akıllı dubalar faciaya davetiye çıkarıyor

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz Çiftlik Caddesi'nde bulunan akıllı dubaların faciaya zemin hazırladığını söyledi.

banner269

Çiftlik Caddesi'ndeki akıllı dubalar faciaya davetiye çıkarıyor

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz Çiftlik Caddesi'nde bulunan akıllı dubaların faciaya zemin hazırladığını söyledi.

13 Kasım 2017 Pazartesi 11:34
Çiftlik Caddesi'ndeki akıllı dubalar faciaya davetiye çıkarıyor

Samsun Haber - CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik Caddesi'nde bulunan akıllı dubaların, önlem alınmadığı taktirde büyük bir faciaya sebep olacağını dile getirdi.


Tufan Akcagöz, geçtiğimiz günlerde bir kadının evinde kalp krizi geçirdiğini ve sağlık ekiplerinin akıllı dubalar nedeniyle olay yerine yanaşamadıklarını belirterek, "Herkesin malumu olduğu üzere çiftlik caddesi epeydir kapalı. İşyerleri, dükkanlarına gelmesi gereken zorunlu gereksinimleri sağlayabilsinler, ulaştırabilsinler diye akıllı dubalar konulmuş. Buna bir diyeceğimiz yok ama yaşanabilecek sıkıntıların ortadan kalkması için bir şeyler yapmak gerekmiyor mu? Çiftlik Caddesi, Çiftlik AVM oldu, sorunları arttı. Esnaf şikayetçi, vatandaş dertli. En kötüsü, milletin derdini dinleyen de yok. Büyükşehir Belediyesi büyük bir aymazlık içinde. Akıllı dubalar, millet ölsün diye mi oraya konuldu? Bakın işte yine bir olay yaşandı ve ambulans, caddeye giremedi. Yazıktır, günahtır. Umarım kadıncağız sağlığına kavuşmuştur. Caddedeki esnaf, yaklaşık 150 metre kadını taşımak zorunda kalıyor. Olacak iş değil" ifadelerini kullandı. 


Akcagöz, cadde esnafının yaşanan sorunlara birebir tanık olduklarını belirterek, "Çiftlik, Samsun'un marka yerlerinden biri. Samsun'da yaşayıp da Çiftlik caddesinde bir anısı olmayan yok gibidir. O nedenle bu cadde Samsun için önemlidir. Çiftlik caddesi esnafının sorunları, giderilebilmiş değildir. Cadde trafiğe kapatılmış ve sonrasında, yaşanılan sorunlar görmezden gelinmektedir. Akıllı dubalara bir çözüm şart. Bunun gibi başka sorunlar da yaşanıyor. Geçenlerde gündeme getirdik, yine söyleyelim; çiftlikte giydirilen dış kaplamalar dahi sapır sapır dökülüyor. Belediye personeli, kopan kaplamaları yerine monte etmekle meşgul. Hiç kimsenin eleştirisine kulak asmadan sergilenen bir yönetim anlayışı var Samsun'da. Görmezden gelen ve eleştiriyi dikkate almayan. İşte sonucu da bu. Bedelini de vatandaş ödüyor. Belediye'nin beceriksizliğinin cezasını vatandaş çekiyor. Keşke, bedeli beceriksiz Belediye başkanları kendisi ödese" dedi. 

Son Güncelleme: 13.11.2017 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-11-13 11:57:55

Çiftlik caddesi tekrar trafiğe açılmalıdır. Göreceksiniz ki problemlerin yüzde 90ı çözülecektir.

Avatar
recep çelık 2017-11-13 13:19:45

akılı duba deyıl hapısane duvarı desenız daha mantıklı olur sayın ıl başkanım yusuf zıya yılmaz sırf cademızı kapatma sebebı araclı muşterılerı avm lere yonlendırmek için yapmiş oldugu bır çalişmadır yoksa gunluk araç geçiş sayısı 12 bının ustunde olan çiftlik cadesını tırafıge kapatmak nedenı ne olabılırkı kımsenın onayını almadan

Avatar
Hülya 2017-11-13 16:55:46

Çiftlikte aracın ne işi var, böylesi gayet iyi, çıkarı olan insanlar dışında kimse araç istemez o caddede. Acil durum söz konusuysa eğer tabiki bir alternatif düşünülmeli,Samsun belediyesi gayet iyi çalışıyor

Avatar
gülşen uysal 2017-11-14 00:42:53

trafiğe kapalı olması iyi de ambulansa tabii ki açılmalı öyle durumda güvenlik mi ne bişey olmalı