banner388

Çiftlik Caddesi andımız ile inledi

Andımızın okullarda okunamamasına tepki gösteren Kamu Sen Samsun Şubesi Çiftlik Caddesinde andımızı okudu.

Çiftlik Caddesi andımız ile inledi

Andımızın okullarda okunamamasına tepki gösteren Kamu Sen Samsun Şubesi Çiftlik Caddesinde andımızı okudu.

26 Ekim 2018 Cuma 19:19
Çiftlik Caddesi andımız ile inledi

Samsun HaberAndımızın okullarda okunamamasıyla ilgili tepkiler günden güne büyüyor. Bugün Çiftlik Caddesinde toplanan Kamu Sen Samsun Şubesi andımızın kaldırılmasıyla ilgili tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. Yapılan basın açıklamasına Türk Sağlık Sen Samsun Şubesi Başkanı Erdoğan Çakmak ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’de katıldı. Yapılan basın açıklamasından sonra toplu bir şekilde andımız okundu ve Ne Mutlu Türküm Diyene sloganları atıldı. 

Türk kimliğini yok etmeye çalışıyorlar

Türk kimliğini yok etmeye çalıştıklarını ifade eden Kamu Sen Samsun Şubesi İl Temsilcisi Levent Kuruoğlu, “Demokrasi adına, bu topraklardan Türk kimliğini kazanmaya çalışanların, bir milliyeti olmayan ABD’de 1892 yılından beri okullarda okutulan bağımlılık yemininden haberleri yok mudur? O yeminde, bölünmez vatana, tek millete, bayrağa ve devlete bağlılık yer almaktadır. Ne yazık ki Türklüğün etnik bir unsur olduğunu iddia edenler, Öğrenci Andı ile Milli Marşımızı karşı karşıya getirerek tehlikeli bir ayrımcılığa girişmektedir. Ne olursa olsun bu girişimler Türk milletinin; Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Devlet, Tek Millet, Tek Dil, Tek Bayrak ülküsü karşısında yok olmaya mahkumdur. Türk kimliğini yok etme gayreti içinde, her türlü fitneye başvuranlara inat, biz bu işte burada bir kez daha haykırıyoruz. Türk’üm, doğruyum, çalışkanım. Varlığım Türk varlığına armağan olsun! Ne Mutlu Türk’üm Diyene” şeklinde ifade etti.

Müberra TAŞÇI

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunAndımız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2018-10-27 13:00:57

Bu ülkede yaşıyorsan TC kimliği taşıyorsan Türk doktoruna muayene oluyorsan Türk’üm demek mi zoruna gidiyor nankör insan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Avatar
Vatanperver 2018-10-27 08:20:52

Arpanız bol geldi anlaşılan, kimse tarihler boyu devletlere hüküm süren Türk kavmini görmezden gelemez siz rahat olun .Türk demek dünyada düşmanına “Allah düşmanımın başına bile vermesin”diye Dua eden tek millet demektir.

Avatar
ramazan küçükoğlu 2018-10-27 18:32:11

andımızla büyüdük Milli ruhla büyüdük Türklüğümle gurur duyuyorum Türkçüyüm Atatürkçüyüm çok şükür