banner388

CHP’li  Zeybek: Çok çalışmak zorundayız

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “çok çalışmak zorundayız” dedi.

CHP’li  Zeybek: Çok çalışmak zorundayız

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “çok çalışmak zorundayız” dedi.

02 Aralık 2017 Cumartesi 13:50
CHP’li  Zeybek: Çok çalışmak zorundayız

Samsun haber - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Terme ilçe kongresine katıldı.

CHP’li Zeybek yaptığı konuşmada, “Partimizin hiçbir kademesinde görev almamış olan Atatürkçü insanların Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisine bağlılıklarını görmek hepimiz adına sevindiricidir.” Cumhuriyeti korumak ve muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün gösterdiği hedeflere ulaştırmak hepimizin görevidir. Bizlere yüklenen sorumluluk bilinci içerisinde çalışmalıyız! Cumhuriyetin nitelikleri ve Partimizin ilke ve hedeflerini bütün yurttaşlarımıza en iyi şekilde anlatmamız gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi ve ona gönül vermiş bütün vatandaşların tarihi sorumluluk bilinci ile hareket etmesi, çalışması gerekir” dedi.

“İTİBAR KAYBINA UĞRADI”

Türkiye’nin bulunduğu durumun içler acısı olduğuna değinen Samsun milletvekili Kemal Zeybek “Ülkemizin içinde bulunduğu durum iç açıcı değildir. Ülkemizi yöneten siyasal İktidarın öngörüsüz politikaları sonucunda bütün komşularımızla bir barışık, bir kavgalı halimizden ötürü sözüne güvenilmez, ne yaptığı belirsiz bir ülke konumuna geldik. Mevcut durum ülkemizin itibar kaybına uğramasını yaratmıştır. Ülkemizin dünya kamuoyu önünde tartışılması ve olumsuz algılanması hepimizi derinden üzmektedir. Mevcut siyasal iktidarın ülkemizi getirdiği çıkmaz sokaktan çıkarmak için hepimize görevler düşmektedir” diye konuştu.

“İKTİDARA TALİBİZ”

Öz eleştiri yapmaları gerektiğini belirten CHP’li Zeybek “Bizler birazda kendimizi eleştirip, öz eleştiri yapmamız gerekir. Değerli dostlar bizler üzerimize düşen görevleri mutlaka yerine getirmeliyiz. Eleştirince kırılan, darılanlar oluyor! Bu durumu ortadan kaldırmamız gerekir. İktidara talip olan bir siyasi partinin üyeleri çok çalışmak, herkesle temas kurmak zorundadır. Biz iktidara talibiz onun içindir ki çok çalışmak zorundayız” şeklinde konuştu.

CHP’NİN İLKELERİNİ ANLATIN


Çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan CHP’li Zeybek, “Ülkemizi mevcut siyasal iktidardan kurtarmanın yolu; Çok çalışarak, çok insanı ikna etmek ve sandıkta galip gelmektir. Bunun tek bir yolu vardır. Partinin yöneticileri bıkmadan usanmadan; Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerini Halka anlatmaktır. siyasal iktidardan ülkemizin kurtulması için 2019 yılında üç seçim birden yapılacak. Erken seçim olmazsa takvim böyle gösteriyor” şeklinde ifade etti.


CHP’li Zeybek açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Değerli yol arkadaşlarım; Şimdi görev sizlerde seçilecek ve seçecek dostlarım göreviniz çok zor. Ülkemizin geldiği nokta hepinizin malumudur, haber dinleyen gazete okuyan, olup bitenleri takip eden insanlarsınız, mevcut siyasal iktidarı sandığa gömmek hepinizin görevidir.

Cumhuriyet Halk Partisi örgüt yöneticiliğine talip olan; Bütün yol arkadaşlarımı kutluyorum. Örgüt seçimlerinden sonra bir dakikanızı dahi parti içi mücadele için ayırmayınız! Çünkü göreviniz zor üç seçim bir yıl içinde olacak şimdiden çalışmaya başlayacaksınız. Seçimler sonunda göreve gelecek yönetim kuruluna başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun.

 Samsun milletvekili Kemal Zeybek;  Bu gün burada partimizin örgüt seçimlerine destek veren, salonda bulunan ve partimize gönül vermiş Cumhuriyet sevdalılarını bir kez daha saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.