banner388

CHP’li Meclis üyesinden sert açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında yaptığı basın açıklamasında konuşan CHP Meclis üyesi Gökhan Günaydın, “Cumhurbaşkanı ekonomiyi bu hale getirmenin cevabını vermelidir” dedi.

CHP’li Meclis üyesinden sert açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında yaptığı basın açıklamasında konuşan CHP Meclis üyesi Gökhan Günaydın, “Cumhurbaşkanı ekonomiyi bu hale getirmenin cevabını vermelidir” dedi.

11 Eylül 2018 Salı 18:14
CHP’li Meclis üyesinden sert açıklamalar

Samsun Haber - 81 ilde Cumhuriyet Halk Partisinin görevlendirdiği milletvekilleri ve meclis üyeleri il il gezerek ülkenin içinde bulunduğu durumun sorunlarına yönelik çözümü ile ilgili halkla konuşuyor. Samsun Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında yaptığı basın açıklamasında konuşan CHP Meclis üyesi Gökhan Günaydın önemli açıklamalarda bulundu. Basın açıklamasına CHP Samsun İL Başkanı Mehmet Kundak’ta katıldı.

“Mümkün olduğunca anlatmaya çalışıyoruz"

CHP Meclis üyesi Gökhan Günaydın ile birlikte 2 gün boyunca halkla bir araya geleceklerini ifade eden CHP Samsun İl Başkanı Gökhan Günaydın, “Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak içinde bulunduğumuz ekonomik ve siyasi krizin çıkış yollarını aramak adına 81 ilde partimizin görevlendirildiği milletvekilleri, parti meclisi üyelerimizin her ilde bulunan Ticaret Sanayi Odaları, Esnaf Sanatkar Kooperatifleri ve diğer kurumlara bu konuyu mümkün olduğunca anlatmaya çalışıyoruz. Parti Meclisi üyemiz Gökhan Günaydın’da 2 gün boyunca bizimle birlikte halkala bir araya gelecek” diye konuştu.

“Türkiye 1999 ve 2001 yıllarında yaşanan krizin bir benzerini yaşamaktadır”

Türkiye’nin şu anda 1999 ve 2001 yıllarında yaşanan krizin bir benzerini yaşadığını söyleyen Günaydın, “Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu halka anlatmak adeta süreci deşifre etmek ve bu çerçevede yapılması gerekenlerden CHP’nin sorumluluğunu anlatmak için böyle bir program düzenlemiş bulunmaktayız. Türkiye şu anda 1999 ve 2001 yıllarında yaşanan krizin bir benzerini yaşamaktadır. Bugün ülkede maalesef bir sessizliğin hüküm sürdüğünü görüyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu demokrasi dışı gelişmelerin bu sessizliğe adeta zorunlu kıldığını ifade etmek isteriz” şeklinde ifade etti.

“Sadece dış güçlerin oyunu ile açıklamak doğru değil”

Ekonomik olumsuzlukların sadece dış güçlerle ilgisi olmadığını ifade eden Günaydın, “İktidar içerisinde bulunduğumuz durumu Amerika’nın yapmış olduğu bir komplo olarak göstermeye çalışıyor. Bu ekonomik kriz sadece Trump ile ilgili değildir. Ekonominiz güçlüyse onların saldırılarına karşılık bir refleksiniz olur. Eğer bu güçten uzaklaşmışsanız sadece suçu dış güçlere atarak içinden sıyrılmaya çalışırsınız. Ekonomik güçleri sadece dış güçlerin oyunu ile açıklamak doğru değil. Cumhurbaşkanı ekonomiyi 16 yıldır böyle kötü hale getirmesinin cevabını vermelidir. Doların yükselişinden sonra Erdoğan vatandaşlara yastık altındaki dolarlarınızı bozdurun dedi. Vatandaşın bozduracak doları var mı? Dövizleri kimlerin aldığını görüyoruz. Sadakat yerine liyakat geri getirilmelidir. Medyayı alabilirsiniz ama sokaklar bizimdir” dedi.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sami 2018-09-11 21:14:51

dış güçlerrr dışş