banner388

CHP'li Akcagöz: Kılıçdaroğlu yüreğini ortaya koydu

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, günlerce yürüdü. Bu yürüyüşte, yüreğini ortaya koydu. Belki sağlığını hiçe sayarak bu eylemi gerçekleştirdi" dedi.

CHP'li Akcagöz: Kılıçdaroğlu yüreğini ortaya koydu

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, günlerce yürüdü. Bu yürüyüşte, yüreğini ortaya koydu. Belki sağlığını hiçe sayarak bu eylemi gerçekleştirdi" dedi.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 09:18
CHP'li Akcagöz: Kılıçdaroğlu yüreğini ortaya koydu

Samsun haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Tufan Akcagöz, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 25 gün süren Adalet yürüyüşü ve İstanbul'da yaptrığı miting ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"YÜREĞİNİ ORTAYA KOYDU"

Maltepe'deki Adalet Mitingine katılan Akcagöz, Kılıçdaroğlu'nun bu yüreğini ortaya koyduğunu söyleyerek, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, günlerce yürüdü. Bu yürüyüşte, yüreğini ortaya koydu. Belki sağlığını hiçe sayarak bu eylemi gerçekleştirdi. Ama sonuçta, tarihe büyük bir not düştü. Kılıçdaroğlu'nun tarihe düştüğü not, şahsı adına değil, partisi adına değil, adalet isteyen, adalet talep eden herkes için önemli bir işaret niteliği taşıyor. Bir insan bu kadar yol yürüyemez dediler. Dublör kullandı, kendisi yürümedi dediler. Şaşırdılar. Şaşkınlık içinde, bir sürü zırvalamaya imza attılar. Ancak bugün gördük ki, ne yapsalar boş. Adalet özlemi, artık muazzam bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bundan kim, neden rahatsız olur? Güneşin altında milyonlarca insan, 'hak, hukuk, adalet' diye bir araya geldiyse, ülkeyi yönetenler, millete tepeden bakmayı bırakıp, bu sese kulak vermelidir. Ben, Samsun'dan binbir çabayla İstanbul'a gelip, bu heyecana katkı veren tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 

İLK OLARAK YERİNİ ALDI


Tarafsız medya kuruluşlarına teşekkür eden CHP'li Akcagöz, "Yerli ve yabancı basın yayın organları içinde tarafsız haber yapmayı kendisine ilke edinen ajanslar, televizyon kanalları Maltepe mitingini haber olarak geçtiler. Tarafsız haber yapan medya organlarına teşekkür ederim. Millet bu sayede haklı talebimiz olan adalet arayışımızın varlığından haberdar oldu. 25 gün süren adalet yürüyüşü ve akabinde gerçekleşen adalet mitingi, Türk siyasi tarihinde bir ilk olarak yerini almıştır. Dünya basınının 'emsalsiz' diye nitelediği bu miting, adalet arayışımızda önemli bir eşik olarak tarihe geçmiştir. Türk siyasi hayatında en büyük eksikliğin muhalefet yokluğu olduğunu söyleyenler, bundan sonra iki defa düşünsünler. Muhalefet, tüm unsurlarıyla işte görüyorsunuz, sahada. Kimin için yürüdünüz diyorlar. Kendisini mağdur hisseden herkes için yürüdük. Adalet yokluğundan muzdarip herkes için yürüdük. Cumhuriyet Halk Partisi lideri Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu eylemi, hiç şüphe yok ki Türk siyasetinin bundan sonraki akışına da yön verecektir" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 10.07.2017 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.