banner388

CHP Samsun’da seçim heyecanı

Samsun’da gerçekleştirilen İl Başkanlığı oylamasında mevcut başkan Av. Tufan Akçagöz, 274 oyla güven tazeledi.

CHP Samsun’da seçim heyecanı

Samsun’da gerçekleştirilen İl Başkanlığı oylamasında mevcut başkan Av. Tufan Akçagöz, 274 oyla güven tazeledi.

07 Ocak 2018 Pazar 20:35
CHP Samsun’da seçim heyecanı

Samsun Haber - İlkadım Fuariçinde gerçekleştirilen CHP 36. Olağan Kongresinde mevcut başkan Tufan Akçagöz güven tazeledi. Mevcut İl Başkanı Tufan Akcagöz, eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 23. Dönem CHP Milletvekili Suat Binici ve Elektrik Mühendisi Metin Telatar'ın yarıştığı il başkanlığı seçimini Akcagöz kazandı. 634 delegenin katıldığı oylamada; Akcagöz 274 oy olarak CHP'de yeniden Samsun İl Başkanı oldu. Diğer adaylar Suat Binici 257, Metin Telatar ise 72 oy aldı.

İki parti başkanı oylamaya katıldı

Kongreye, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek'in yanı sıra Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü de katıldı.

"Hedefimiz 2019"

Oylama sonucunda kazananın CHP olduğunu belirten Tufan Akcagöz, "Başka adayların olması bizim için bir demokrasi şöleni. Bizim hedefimiz 2019. 2019'un hazırlığını bu kongrede yaptık. Samsun'umuza Türkiye'mize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Av. Tufan Akcagöz başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
"Bülent Acar, Selçuk Alkan, Hikmet Avcı, Seydi Bektaş, Alican Akdağ, Nuri Cömert, Murat Çan, Nalan Çilingir, Mustafa Erim, Mehmet İnan, Necmi İnce, Ali Kandemir, Turgay Karahan, Esra Kaya, Burhan Kömpe, Şükrü Kumbasar, Mehmet Kundak, Tuncer Onur, Ahmet Orhan, Hatice Özer, Tarık Özkan, Özlen Öztürk, Fatma Temel."

Son Güncelleme: 07.01.2018 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.