banner388

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu: Bu Samsun'a düşmanlıktır

Samsun Çarşamba Havalimanında 30 Ağustos Zafer Bayramında check-in veznelerindeki ekranlarda 15 Temmuz destanı yazan görüntüler yer aldı. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu: Bu Samsun'a düşmanlıktır

Samsun Çarşamba Havalimanında 30 Ağustos Zafer Bayramında check-in veznelerindeki ekranlarda 15 Temmuz destanı yazan görüntüler yer aldı. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

31 Ağustos 2018 Cuma 16:12

Samsun Çarşamba Havalimanında dün yaşanan olayda tüm Türkiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanırken havalimanının check-in veznelerindeki ekranlarda 15 Temmuz destanı yazan görüntüler yer aldı. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

YETKİLİLERİ UYARDIK

Havalimanında yaşanan olayın görüntülerini çeken vatandaş, yetkilileri uyardığını ancak yetkililerin görüntüleri değiştiremeyeceklerini söylediğini iddia etti.

"BU SAMSUN'A DÜŞMANLIKTIR"

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun Çarşamba Havalimanında yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hancıoğlu açıklamasında şunları kaydetti:

"30 Ağustos, emperyalist işgalcileri bu topraklardan söküp attığımız, Ulusal Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandırdığımız günün yıldönümü. Bizlerin özgür bir ulus olarak yaşayabilmesi için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen atalarımızı minnetle anmamız gereken gün. İstiklal mücadelesinin fiilen başladığı yer olan Samsun’unuzda, bu özel günün yıldönümünde gerçekleşen bu çirkin olayın sorumluları hiçbir bahanenin ardına sığınamaz.

Bugün ne değişmiştir ki, Havalimanında bulunan check-in veznelerindeki ekranlara bundan önceki yıllarda her 30 Ağustos günü konulan Türk bayrağıyla birlikte Atatürk görselleri, bu 30 Ağustos’ta yerini 15 Temmuz konulu görsele bırakmıştır? 30 Ağustos günü Samsun’da, Kurtuluş Savaşımızın kahramanlarını anmamak, Cumhuriyetimize düşmanlıktır, Samsun’umuza düşmanlıktır. 

Niyet ne olursa olsun, ortada hem idari hem iradi bir sorun vardır. Olayda, havaalanı yönetiminin bir tasarrufu mu yoksa ilgili personelin bir ihmalinin mi bulunduğu bir an önce tespit edilmeli ve ilgililer hakkında derhal idari işlem başlatılmalıdır. Ulusumuzun yazdığı kahramanlık destanını havaalanı ekranından silmek kimsenin haddi olamaz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alparslan 2018-08-31 16:33:21

Bunu yapanlar Cumhuriyete düşman olan gericilerdir ve kasıtlı olarak yaptıklarına hiç şüphe yok.

Avatar
coşkun bey 2018-08-31 16:25:14

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, NOKTA

Avatar
Uğur tütüneker 2018-08-31 17:53:44

Hep şovenizm hep sovenizm.30 ağustosta türk ün yanında gibi görünüp eleştiri yapıyor kimileri , sonrada terörist cenazesinde boy gösteriyor.sizce umrundamı orda oynatılan video bazılarının ?:)

Avatar
Vatanperver 2018-08-31 16:25:29

Bu milletin vekili olacak bayan binlerce şehidimizin katilillerinden biri olacak şahsı cezaevinde ziyaret edecek kadar alçalmış CHP’li vekilin yapmış olduğu düşmanlığı gözardı etsin havaalanına ajanlarını göndersin boş çekimleri servis ettirsinler,

Avatar
Ayhan 2018-09-01 22:03:56

Vatanperver apo ile konusup anlasan haburda teriristlerin ayagina hakim ve doktor gotureneri ve hdp ye 70 trilyon secim yardimi yapip iyi partiye yapilmasini engelleyenleri gozun gormuyor mu

Avatar
Samsun 55 2018-09-01 08:49:35

ABARTMAYIN KARDEŞİM OLMUŞ BİTMİŞ BİR OLAY YAA. HİÇ Mİ İŞİNİZ YOK

Avatar
Sevim. mutlu 2018-09-01 12:51:48

BÖYLE GIDERSE KENDI. SONLARINI KENDILERI GETIRECEK ..IYIDE OLACAK BENCE. YETER ARTIK !!!

Avatar
MEHMET 2018-09-01 13:23:14

GOREVLILERI ŞİDDETLE KINIYORUM, MENSEİLERİ ARAŞTIRILMALIDIR.