banner388

CHP Samsun'da seçim çalışmaları hız kesmiyor

24 Haziran genel seçimlerinin yaklaşması ile seçim çalışmaları da hız aldı. CHP Samsun'da seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

CHP Samsun'da seçim çalışmaları hız kesmiyor

24 Haziran genel seçimlerinin yaklaşması ile seçim çalışmaları da hız aldı. CHP Samsun'da seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

27 Mayıs 2018 Pazar 00:00
CHP Samsun'da seçim çalışmaları hız kesmiyor

Samsun Haber-CHP Samsun, seçimler için çalışmalarını hızlandırdı. Unkapanı pazarı ve esnafını ziyaret eden CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Kadın Kolları İlçe Başkanı Suna Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri seçim vaatlerini vatandaşlara anlatarak çalışmalarını sürdürdü.


Ziyaretler neticesinde konuşan İlçe Başkanı Fatih Türkel, "AKP’nin aksine biz bulvar üstündeki mahallelerimizi unutmadık. Erken seçim kararından önce her gün uğradığımız, yaşadığımız bu mahallelere şimdi seçim vesilesiyle geliyoruz ve büyük bir kararlılık görüyoruz. Unkapanı Mahallesi başta olmak üzere bulvar üstü diye tabir ettiğimiz mahallelerde yaşayan seçmenlerimiz, başta Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere kendilerini unutan AKP adaylarına sandıkta gereken cevabı verecekler, seçmenler sandıkta AKP’yi unutacaklar" sözcüklerini kullandı.


CHP'YE YOĞUN İLGİ

Seçim çalışmaları yaparken vatandaşların yoğun ilgisine maruz kaldıklarını belirten CHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Suna Ceylan, “Önceki seçimlere göre daha fazla ilgi görüyoruz özellikle dar gelirli ve esnaflar Muharrem İnce’yi ilgiyle ve umutla takip ediyorlar” sözcüklerini kullandı.


ALANDA, SATANDA ŞİKAYETÇİ

CHP’liler ile dert yanan pazarcılar durumlarının kötüye gittiklerini söyledi. Pazar alışverişini eskiden 25-30 liraya gördüklerini belirten vatandaşlar şimdi ise 50 liradan aşağıya para harcamadıklarını belirtti. Pazarcılar ise mazottaki artışın tezgahıda etkilediğini söyledi.

CHP’lilerle dertleşen mahalleliler sebze ve meyve fiyatlarının el yaktığını, birkaç ay öncesinde 20-30 liraya ihtiyaçlarını giderebilirken şimdi 50 liradan aşağıya mutfak ihtiyacı gideremediklerini söylediler. Pazarcılar ise vatandaşları mağdur etmemek için fiyatları yükseltmediklerini ancak mazot fiyatlarının sürekli artması ve vergi yükü nedeniyle kazandıkları ile geçinemediklerinden dert yanıp bu soruna çözüm istediler. 

CHP'NİN SEÇİM VAADİ

CHP’liler vatandaşlar ile sohbetlerinde iktidara geldikleri takdirde, fındığın taban fiyatının 15 TL olacağını ve mazotun üreten çiftçiye 3 TL'ye satılacağını dile getirdi.
    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CHP ZİHNİYETİ 2018-05-27 08:49:02

KADINLARIN NE İŞİ VAR KAHVEDE KARDEŞİM ERKEK YOKMUYDU

Misafir Avatar
burakk 2018-05-27 21:34:24 @CHP ZİHNİYETİ

kahvede oturur akşama kadar yoldan geçen kadınların orasına burasına bakarsınız gelmiş burda erkek yok muydu diyosun

Beğenmedim! (0)