banner388

CHP Samsun belediye başkan adayları belli oluyor

CHP Samsun belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Yapılan açıklamada Çarşamba ve Yakakent ilçeleri için belediye başkan adayları açıklandı.

CHP Samsun belediye başkan adayları belli oluyor

CHP Samsun belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Yapılan açıklamada Çarşamba ve Yakakent ilçeleri için belediye başkan adayları açıklandı.

14 Kasım 2018 Çarşamba 15:47
CHP Samsun belediye başkan adayları belli oluyor

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde aday adaylarının başvuru sürecinde sona yaklaşıldı. AK Parti'de çoğu ilde belediye başkan aday adayları belli olurken, CHP'de ise başvurularda sona yaklaşılmasına rağmen sakinlik hakim.

Bugün yapılan görüşmelerde ise CHP'de bazı belediye başkan adayları belli olmaya başladı.

SAMSUN'DA İKİ İLÇE ADAYI BELLİ OLDU

CHP, Samsun Çarşamba belediye başkan adayı olarak Altan Karabulut, Yakakent belediye başkan adaylığı için ise Ramazan Şensoy'un isimlerini açıkladı. Gözler CHP'nin diğer belediye başkan adaylarına çevrildi.

Son Güncelleme: 14.11.2018 15:52
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gumenezli 2018-11-14 17:44:49

Yakakent te Ramazan Şensoy ciddi aday mevcut Başkan olursa şansı yuksek Ak parti yeni isim koyarsa kesin kazanır

Avatar
Çağdaş DOĞULU 2018-11-21 13:02:33

Bakınız, özgürlükler her yerde herşeyi yapmak demek olmadığı gibi topluma ve kültüre göre de değişir,mesela İspanya da,Yunanistan da dini olarak, kültürel olarak içki içmek zaten kötü bir alışkanlık kabul edilmediği gibi..parkta,sahilde ve ormanda aile içinde, halk içinde içki içmek YANLIŞ bir durum kabul edilip, yasak koymak görülmez. Ancak Türkiye Cumhuriyeti LAİK olduğu gibi Türkiye Halkı ise çoğunca Müslüman olan bir halk olarak bunu kabul etmiyor. Halkın cüzi bir kesimi Dinsiz yâda inancı ibadeti çok zayıf olan insanlar olsa da, içkiyi mübah gören inanç kesimleri olsa da durum böyle ve buna saygı duymanız gerek.Diğer konu olarak bizim ailelerimiz ister kapalı ister açık olsun kamuya açık orman, park ve sahillerde serbest içki içilmesinden rahatsız olur, çekinir.Çünkü bilir ki bu şişede durduğu gibi durmaz; biri laf atabilir kavga olabilir. Haa içeceksen Sahilden hemen hemen geride kulüpler, birahaneler var git orda iç.Onuda savunurum, işte özgürlük oraya-oradakilere karışmamaktır.

Avatar
adam 2018-12-07 21:44:07

Ramazan Şensoy ve Chp Yakakent için bulunmaz bir nimet. Aklı başında her Yakakent li nin Ramazan Şensoy'a oy vermesi gerekir.