banner388
banner390
banner410
banner408

CHP'li Akcagöz: Sorunlarınızı biliyoruz

Selyeri ve Sanayi Mahallesi sakinlerini ziyaret eden CHP Samsun İl Başkanı Akcagöz, "Sorunlarınızı biliyoruz. Çözüm yolları da bellidir" dedi.

banner269

CHP'li Akcagöz: Sorunlarınızı biliyoruz

Selyeri ve Sanayi Mahallesi sakinlerini ziyaret eden CHP Samsun İl Başkanı Akcagöz, "Sorunlarınızı biliyoruz. Çözüm yolları da bellidir" dedi.

19 Mart 2018 Pazartesi 10:33
CHP'li Akcagöz: Sorunlarınızı biliyoruz

Samsun haber - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Tekkeköy İlçe Başkanı Tansu Çıkış, Selyeri ve Sanayi Mahallesi sakinleri ile buluştu.


Hal hatır sormak için Selyeri ve Sanayi Mahallesi sakinlerini ziyaret ettiğini belirten CHP'li Akcagöz, "Siyasi bir toplantı değildir. Hal hatır sormaya geldik. Merhaba demeye geldik. Seçim zamanı bu tür toplantılara alışık olanlar için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyuyorum. Her birinizin birer oyu var. Bu oyu, kolay teslim etmeyin. Benim bir oyumdan ne olur demeyin. Samsun ve Türkiye iyi yönetilmiyor. Bunun sıkıntısını hepimiz çekiyoruz. İsterseniz değişir. Değiştirecek güç, sizin elinizde. Herkes bunun farkında olsun. Buraya geleceklerdir. Size yine yalanlar söyleyeceklerdir. Onlara kanmayın. Sizin gözlerinize baktıklarında, kolay lokma olmadığınızı anlasınlar. Bakın o zaman her şey daha güzel olacak. Ekonomi nasıl, en iyi siz biliyorsunuz. Cebimizdeki para, her geçen gün azalıyor. Ekonomi her geçen gün kötüye gidiyor. Saklanacak tarafı da kalmadı. Dolar, avro dengeleri tepetaklak. Samsun'un AKP'li vekilleri ne alemde? Gelip, hal hatır soruyorlar mı? Seçim olmadığı için gelmezler, sormazlar. Hem, Samsun'un derdini sıkıntısını bildikleri de yok. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğunun Samsun'la alakası yok. Samsun için bir tek saatlik mesaileri olmadan, torbadan çıkıp geldiler, Milletvekili oldular. O nedenle, Samsun'a yabancılar." dedi. 


Sorunların çözümlerini bildiğini belirten CHP'li Akcagöz, "Geçen yıl, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sanayi Mahallesi'ni 'teneke mahallesi' olarak lanse  etmişti. Belediye başkanının bu küçümseyici tavrını asla unutmayın. Nasıl bir hayat mücadelesi verdiğinizi yakından biliyorum. Oturduğunuz evler, yaşam biçiminiz, bir belediye başkanının ağzında bu şekilde küçümseniyorsa, bu anlayışa karşı da mücadele etmek zorundasınız. Bu tavırdan sonra buralara nasıl gelecekler, sizlere ne anlatacaklar merak ediyorum. Sorunlarınızı biliyoruz. Çözüm yolları da bellidir. Önce Tekkeköy Belediye Başkanını, sonra da Büyükşehir'i değiştireceksiniz. Bunun başka yolu yok. Hep birlikte ve yeniden, halk için siyaset ve çözüm üreten sosyal demokrat yönetim anlayışını hakim kılacağız. Kurtuluş reçetemiz budur. Size teneke mahallesi diyenlerden sandıkta hesap sorun." diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.03.2018 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
swerty 2018-03-19 12:56:53

o bölgede ev mahalle olmaz. sanayi olacak. orada yeri olanlara başka yer gösterilecek. bu kadar basit.