banner388
banner390
banner410
banner408

CHP'de başkan belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun 37. Olağan İl Kongresi’nde bugün başkan seçimi vardı, sonuçlar belli oldu.

banner269

CHP'de başkan belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun 37. Olağan İl Kongresi’nde bugün başkan seçimi vardı, sonuçlar belli oldu.

23 Şubat 2020 Pazar 19:58
CHP'de başkan belli oldu

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun 37. Olağan İl Kongresi’nde başkan Fatih Türkel oldu.
572 delegenin oy kullandığı seçim, CHP Samsun 37. Olağan İl Kongresi Atakum Kültür ve Eğlence Merkezi'nde yapıldı. Başkan adayları eski il başkanı Mehmet Kundak, Fatih Türkel ve İsmail Tutoğlu idi.  Başkan adaylarından İsmail Tutoğlu seçimin çarşaf liste usulü yapılmasını istemişti. Bu talebinin kabul edilmemesi üzerine Tutoğlu adaylığını koymadı. Sayılan oylara göre sandıktan Fatih Türkel için 301 oy, Mehmet Kundak için 232 oy çıktı.

Fatih Türkel’in yönetim kurulu asil listesi ise Nizamettin Akman, Umut Alkaç, Mevlüde Arslan, Burak Bulgurcuoğlu, İnci Çolakoğlu, Selahattin Çelik, Begüm Değer, Nihat Doru, Alpaslan Er, Bünyamin İnan, Hasan Kablan, Suat Keleş, Murat Keleş, Mustafa Kol, Özge Küçükoğlu, Vecdi Meral, Eyup Odabaş, Tuğrul Öngel, Hüseyin Özkök, Filiz Öztopal, Davut Semi, Caner Servi, Haldun Şengün ve Barboros Yörük’ten oluştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunChpSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.