banner388
banner390
banner410
banner408

CHP Atakum gümbür gümbür 

Kısa bir süre önce CHP Atakum İlçe başkanlığına seçilen Turgay Özçelik ve yönetimi yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduruyor.

banner269

CHP Atakum gümbür gümbür 

Kısa bir süre önce CHP Atakum İlçe başkanlığına seçilen Turgay Özçelik ve yönetimi yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduruyor.

12 Mayıs 2020 Salı 12:49
CHP Atakum gümbür gümbür 

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi insanlara yüzlerce yardım kolisi dağıtarak yüz güldüren ve paylaşımcı bir ruhla hareket eden CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik önceliklerinin her zaman insan olduğunu, koronavirüs salgını nedeni  ve Ramazan ayının gelmesiyle ihtiyaç sahiplerine yardım kolileri hazırlayarak az da olsa yaralara merhem olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberliği, dayanışmayı pekiştiren Müslümanlarının ve İslam dünyasının en kutsal ayı olduğunu dile getiren Özçelik: "koronavirüs salgını milletimizi derinden yaralayan ve tüm dünyayı etkileyen bir virüs olarak çok ciddi hasarlar bıraktı. Bir çok esnafımız kepenk kapatmak zorunda kalırken yüz binlerce insanımızd işlerinden oldu. Bu dönemde millet olarak en büyük dayanışmayı göstermek boynumuzun borcudur. Biz de Atakum'da ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiği kadar yardımlarına  koşmaya ve yaraları sarmaya katkı vermeye çalıştık. "dedi.

CHP Atakum olarak çok güçlü bir yönetime sahip olduklarını ve Atakum'un gelişmesi, büyümesi ve hızlı bir şekilde yol alması için bundan sonraki dönemde çok daha fazla çalışacaklarını sözlerine ekleyen Özçelik "Atakum, Karadeniz'in tek göç alan, Türkiye'nin gözbebeği ilçelerinden birisidir. Burada siyaset esaslı değil, hizmet odaklı bir anlayışı benimseyerek çalışıyor ve üretiyoruz. Her fikre açık ve kimseyi dışlamadan proje üreten ilçeye katkı verenlere kapımız sonuna kadar açık olacak. Bu anlayışla yolumuza dolu dizgin gitmekteyiz. Atakum bizim bu şehir ve ülke hepimizin ise herkes taşın altına elini koyarak hareket etmelidir. Bu hizmet anlayışı hem ilçemizi hem ülkemizi başarıya götürecektir. "diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun55 2020-05-12 15:53:19

Chp samsunda Cemil DEVECİ ile birlikte altın çağını yaşamaktadır.Atakum cemil deveci sayesinde hizmet görmüştür.Sorunlara sosyal anında çözüm bulunmakta ve tüğü bitmemiş yetimlerin hakkı arsız ursuzlara yedirilmemektedir.

Misafir Avatar
esenevler 2020-05-15 13:26:09 @samsun55

merhaba esenevler 401.sok için de hizmet getirsinler 1 çukur 2 aydır kapatamıyorlar..neden biz göremiyoruz bu hizmetleri...defalarcada aradım

Beğenmedim! (0)
Avatar
Alper55 2020-05-12 18:40:13

Yorum yaparken iftira atarken biraz müslüman olduğunuzu hatırlayın ramazan ayındayız.atakumlu rumuzu ilempaylaşım yapan arkadaşım o fotoraftakiler yardım alan değil yardım dağıtanlar yani biziz. O bahsettiğin güzel site yok araba partimiz sürekli açık gel kimmiş o açık söyle burası fener köyü atakuma 46 km dağın başı ormanın içi eminim sen öyle bi köy olduğundan bile habersizsin .ama insan olduğunu unutma iftira atarken.

Avatar
Mehmet 2020-05-12 19:04:03

Benim vergimle göz boyamıyor en azından kendi paralarıyla birşeyler yapıyorlar helal olsun.

Avatar
atakumlu 2020-05-12 12:58:01

yardım yapmak güzel fakatt ihtiyacı olana lütfen ... vatandaş güzel bir sitede oturuyor güzelde bir wv arabası var ama nedense bu tarz yardımları sürekli kendisi ve aile fertleri alabiliyor... hee bu vatandaş en pahalı sigarayı içiyor ve parti teşkilatında...

Avatar
samsunlu 2020-05-13 01:36:43

chp li belediyeler dagitirken yardim oluyo.Akp dagitirken oy ugruna oluyo.Siz var ya chp liler yeminle diyorum hepiniz birer hainsiniz.

Avatar
kuntemachi 2020-05-12 13:24:13

hepsinde domuz katkısı vardır.