banner388

Cezaevinden kaçan 2 firari yakalandı

Samsun'da yarı açık cezaevinden firar eden 2 mahkum yakalandı.

Cezaevinden kaçan 2 firari yakalandı

Samsun'da yarı açık cezaevinden firar eden 2 mahkum yakalandı.

12 Haziran 2018 Salı 16:36
Cezaevinden kaçan 2 firari yakalandı

Samsun haber - Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunun açık bölümünde kalan J.A. ve A.D. isimli iki mahkum firar etti. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, cezaevinin yakınında bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi köprüsü üzerindeki bir aracı şüphe üzerine durdurarak arama yaptı. Otomobilde yapılan aramda firari J.A., firari A.D. ve B.E. yakalandı.

Otomobilde yapılan aramada aynı zamanda 14 adet 'Lyrica' adlı uyuşturucu özelliği bulunan hap ele geçirildi. B.E. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken firariler J.A. ve A.D. Samsun Adliyesine sevk edildi. Adli işlemlerinin ardından tutuklanan J.A. ile A.D. cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA
 

Anahtar Kelimeler:
CezaeviSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.