banner388
banner390
banner410
banner408

Cezaevi firarisi tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu ticareti suçundan firari olarak aranana şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner269

Cezaevi firarisi tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu ticareti suçundan firari olarak aranana şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

07 Ocak 2018 Pazar 17:35
Cezaevi firarisi tutuklandı

Samsun Haber - Samsun'da 'Uyuşturucu ticareti' suçundan aranan ve hakkında hapis cezası olan cezaevi firarisi genç, polis ekipleri tarafından yakalandı ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 gün önce Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde 6 kullanıcıya bonzai satışı yaptıkları öne sürülen 2 kişinin kaldığı eve baskın düzenledi. Baskında yapılan aramada 148 gram bonzai ele geçirilirken, gözaltına alınan S.S. ve Y.S. mahkemece tutuklandı. Olaylar ilgili olarak firari olan S.Ö. dünkü kovalamacada yakalandı. Üzerindeki aramalarda bonzai ve sahte kimlik ele geçirilen S.Ö. hakkında, resmi belgede sahtecilik ve uyuşturucu suçundan soruşturma başlatıldı.


S.Ö.'nün uyuşturucu ticareti suçundan da hakkında kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezasının olduğu ve cezaevi firarisi olarak arandığı ortaya çıktı. Samsun Adliyesine sevk edilen S.Ö., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.