banner388
banner390
banner410
banner408

Central içinizi serinletiyor

'Bizde Kötü Sürprizlere Yer Yok' sloganıyla dünya genelinde hizmet sunan, global araç kiralama markası Central, müşterilerine sunduğu hizmetlerle de ön plana çıkıyor.

banner269

Central içinizi serinletiyor

'Bizde Kötü Sürprizlere Yer Yok' sloganıyla dünya genelinde hizmet sunan, global araç kiralama markası Central, müşterilerine sunduğu hizmetlerle de ön plana çıkıyor.

18 Haziran 2019 Salı 16:20
Central içinizi serinletiyor

'Bizde Kötü Sürprizlere Yer Yok' sloganıyla dünya genelinde hizmet sunan, global araç kiralama markası Central, müşterilerine sunduğu hizmetlerle de ön plana çıkıyor. Central Karadeniz Bölge Müdürü Raşit Bulut, "Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Sıcak yaz günlerinde ofimize gelen değerli misafirlerimize özel olarak paketlenmiş soğuk sularımızdan taktim ediyoruz" diye konuştu. 

EN ÇOK TERCİH EDİLEN GÜVENİLİR BİR MARKA

Central, ülkemizde çok tercih edilen güvenilir bir markadır. Araç çeşitliliği, geniş marka model zenginliği, araç bakımlı ve temiz olmaları, satış sonrası hizmet kalitesinin yüksekliği ile tanınan marka, araç kiralama konusunda başarılı çözümler üretir. Türkiye’de hizmet veren Central markası, ülkemizin en köklü filo kiralama sistemlerinden birinin bünyesinde yer alır. Hem operasyonel hem de günlük kiralama alanında kaliteli hizmet anlayışını konforlu ve yeni araçlarıyla sunar.

Son Güncelleme: 18.06.2019 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayram İslamoğlu 2019-06-18 19:42:02

Gerçekten çok iyiler çok memnun kaldım herkeze öneririm araclar iyi güler yüzlüler.

Avatar
Buğra 2019-06-18 22:15:09

Gerçekten şuana kadar cok firmadan araç kiraladım ama bana artık kiralama derseniz centrall dan başka firma tanımam araçlar en son model ve sıfır hatasız araçlar artık huzurla ve güvenle seyahat edebiliyorum bu hizmet icin centrall samsun ailesine cok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim

Avatar
Can Sönmez 2019-06-19 14:49:27

Malum rent a car olayında kurumsallık önemli,şahıslara güvenilmiyor. Mafya ayağı cabası sonra basınıza bela almayın. Kurumsallıktan şaşmayin ben bu arkadaslardan kiraladım bayramda bayağı memnun kaldim tavsiye ederim

Avatar
Kemalettin 2019-06-19 17:54:03

Gerçekten kurumsal bir şirketle çalışmak bir ayrıcalıktır..biz Çetaş cam ailesi olarak central rent a car tercih ettik...