banner388

Cemil Deveci Samsunluların aklıyla alay mı ediyor?

Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan adayı Cemil Deveci ve ekibi, Samsunhaber.com'un haberini yalanlamaya çalıştı ancak yaptıkları paylaşımlar gerçekleri ortaya çıkardı.

Cemil Deveci Samsunluların aklıyla alay mı ediyor?

Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan adayı Cemil Deveci ve ekibi, Samsunhaber.com'un haberini yalanlamaya çalıştı ancak yaptıkları paylaşımlar gerçekleri ortaya çıkardı.

18 Mart 2019 Pazartesi 14:16
Cemil Deveci Samsunluların aklıyla alay mı ediyor?

Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan adayı Cemil Deveci, 15 Mart tarihinde yaptığı ayıbını iftira ile örtmeye çalıştı. Toplam 49 şehidin olduğu 15 Mart'ın gecesinde öğrenci evinde öğrencilerle oyun oynayarak eğlenen Deveci, bu ayıbını Samsunhaber.com'a iftira atarak kapatmaya çalıştı. 

Samsunhaber.com'un, 'Cemil Deveci'ye büyük tepki! 49 şehide rağmen eğlence...' başlıklı haberinin ardından gerçekleri örtmeye çalışan Cemil Deveci'nin ekibi, ilk olarak konu ile bağlantılı tüm paylaşımları sildirtti. Ardından ise 'Fena faka bastılar' başlıklı yalan haberiyle ayıbını örtmeye çalıştı.

İŞTE GERÇEKLER!

Gerçekler, CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın Samsun ziyareti ile ilgili yaptığı paylaşımları ve CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nun paylaşımı ile ortaya çıktı. Gülizar Biçer Karaca, 15 Mart 2019 Samsun ziyaret programında o gün il genelinde yapacaklarını paylaştı. Neslihan Hancıoğlu ise 15 Mart Cuma akşamı saat 23:03'te öğrenci evi ziyareti ile ilgili paylaşımda bulundu.

15 Mart sabah saat 09:40'ta yapılan paylaşıma göre, Gülizar Biçer Karaca'nın Samsun programı şu şekilde:

15 MART 2019 ETKİNLİK PROGRAMI

  • Saat 11:00 19 Mayıs Üniversitesi öğrencileri ile buluşma



Saat 12:00 Cuma halk pazarı çalışması

  • Saat 13:00 Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi ziyareti

  • Saat 14:30 Atakum Pir Sultan Abdal Derneği ziyareti



Saat 16:00 Radyo Gerçek canlı yayın



Saat 16:45 Atakum sahil esnaf ziyareti

  • Saat 18:00 Pelitköy TOKİ site sakinleriyle buluşma

  • Saat 21:00 Öğrenci evi ziyareti

14 MART GECESİNDE NEREDEYDİLER?

İFTİRA ELLERİNDE PATLADI

Cemil Deveci'nin ekibinin Samsunhaber.com'a iftira atmak amacıyla yaptırttığı haberde 15 Mart akşamı gerçekleşen öğrenci evi ziyaretinin, 14 Mart Perşembe gece yapıldığı öne sürüldü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın paylaşımları ile birlikte bu iftira hem Cemil Deveci'nin hem de parayla satın aldığı medyanın elinde patlamış oldu.

OZAN DEMİRCİ'NİN PAYLAŞIMI

Samsunhaber.com'un yaptığı, 'Cemil Deveci'ye büyük tepki! 49 şehide rağmen eğlence...' haberinin altına yorum yaparak gerçekleri gizlemeye çalışan ve insanları yanlış yönlendiren Ozan Demirci, "Bu program yapıldığında ayın 14'ünü 15'ine bağlayan geceydi ve sabah saat daha 01.20 sularıydı. Evet gece boyunca eğlendik. Ancak şehit haberlerini de, yeni zelanda'daki saldırı haberini de 15.03.2019 tarihinde üzüntüyle öğrendik. Habercilik 5n 1k ile yapılır. 5n'den biri de 'ne zaman' sorusudur. Bu organizasyonu yapan benim. Kimse bu haberi yaparken bize bir şey sormadı. Cemil Deveci'yi karalamak doğru bir..." ifadelerini kullandı. Ozan Demirci'nin bu yorumu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla çelişti. Demirci'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımdaki görselde eğlence tarihinin 15 Mart 23:03'te olduğu görülüyor.

  • Ozan Demirci'nin yalanı

  • İşte gerçek ziyaret saati: 15 Mart Cuma 23:03

Son Güncelleme: 18.03.2019 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2019-03-18 15:32:59

At yalanııı olmuş

Avatar
Amaç 2019-03-24 15:04:51

Ben müslümanım yenizellanda da olan vahşete hassasiyet duyarlılık gerek çok doğru , Peki DoğuTürkistan a hassasiyet var mı ? Ben belediye Başkan ı seçicem hassasiyeti olsa iyi lakin liyakatı ehliyeti başka yerlerde ararım mesala çalıyor mu çalmıyor mu , donanımı kabiliyeti ne ?! Peki haber sitesi kılıklı tetikçi zalim güce biat etmişler sizin hassasiyetiniz neye ?! Devran dönerse samimiyetsizliğinizin bedeli olur elbet YAZIK

Avatar
Arda turan 2019-03-19 00:06:33

Yazıklar olsun