banner388

Cemil Deveci'den vatandaşlara çağrı

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum ve civar ilçelerden gelen sevenlerinin tebriklerini kabul etmeye devam ediyor. 

Cemil Deveci'den vatandaşlara çağrı

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum ve civar ilçelerden gelen sevenlerinin tebriklerini kabul etmeye devam ediyor. 

15 Nisan 2019 Pazartesi 19:27
Cemil Deveci'den vatandaşlara çağrı

Gelen herkes ile tek tek ilgilenerek vakit ayırmaya dikkat eden Deveci, “Atakum bizim sevdamız. Ben belediye başkanı olduğum sürece Atakum Belediyesi’nin kapıları herkese sonuna kadar açık” sözcüklerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, makamında tebrik ziyareti için gelenleri kabul etmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe Yönetimi, İYİ Parti İl, Atakum ve Kavak İlçe Yönetim üyelerinin yanı sıra Atakum Ordulular Grubu ve Samsun Engelli Kadınlar Derneği’ni makamında ağırlayan Deveci, “Ben adaylık sürecim boyunca komşuluk hukuku, sosyal belediyecilik, ortak ve kurumsal akıl başlıkları üzerinde durdum. Atakum Belediyesi’nin eli tüm Atakumluların üzerinde olacak dedim. Bugün Atakum Belediye Başkanı olarak tekrar yineliyorum. Ben belediye başkanı olduğum sürece, Atakum Belediyesi’nin kapısı herkese sonuna kadar açık olacak. Atakumlular, istek ve şikayetleri ile ilgili muhatap aramak zorunda kalmayacak. Bu benim tüm Atakumlulara borcumdur” ifadelerini kullandı.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇAĞRI

16 Nisan Salı günü saat 11.00’de Atakum Belediyesi önünde, belediye veterinerleri ile gerçekleştirilecek “Atakumun Minik Dostlarına” kampanyası için Atakumlulara çağrıda bulunan Deveci, “Atakum her şeyi ile yaşanabilir ve örnek bir kent olmalı. Atakumlu tüm hemşehrilerimi sokak hayvanları için başlatmış olduğumuz bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Minik dostlarımız ile ilgili duyarlı bir kent olabilme yolunda bu kampanya yalnızca bir başlangıç olacak. Her şeyiyle güzel ve yaşanabilir bir Atakum için hep birlikte bu kampanyaya sahip çıkalım” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakum için önerim var 2019-04-15 19:59:55

Ülkenin dört bir yanından gelen üniversite öğrencileri ile ilçemiz halkını buluşturarak öğrenci aile kaynaşmaları her iki tarafı mutlu eder,güzel projelerin doğmasına sebep olabilir.Öğrenciler akademik eğitimlerini sahada uygulama ve pratik kazanma imkanı bulabilir.

Avatar
Mehmet çilingioğlu 2019-04-15 20:14:31

Tam düşündüğüm gibi, güzel bir ahde vefa örneği.tebrikler başkan. Çok etkilendim.

Avatar
ESNAF 2019-04-16 08:57:19

Atakumu ve marinamızı toparla başkanım.lütfen

Avatar
eren 2019-04-16 08:03:54

Sizin kapiniz belli Cemil efendi o kapidan bir sen girersin beş yıl ya sonra kuzu kuzu gideceksin

Avatar
Kilimli'li 2019-04-16 08:35:46

Senden hiç bir şey olmaz gitti 5 yıl daha

Misafir Avatar
atakum 2019-04-16 10:43:39 @Kilimli'li

bir ise yaramayan osmanli hamaminda sirkelende kendine gel. borc biraktiniz borc.... sizin gibilerden bu ülkeye bi yarar gelmicek.

Beğenmedim! (2)
Avatar
nihat 2019-04-17 13:20:17

ulu önderin fotoğrafını anladık da cumhurbaşkanı neden asılıyor olmamış o öyle