banner388

Cemalettin Kola, Samsunhaber.com'da

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Cemalettin Kola, Samsunhaber.com'u ziyaret etti.

Cemalettin Kola, Samsunhaber.com'da

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Cemalettin Kola, Samsunhaber.com'u ziyaret etti.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 14:40
Cemalettin Kola, Samsunhaber.com'da

Samsun haber - MHP'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Cemalettin Kola, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ile Haber Müdürü Nevin Aydoğan'ı ziyaret etti.

İlk olarak Samsunhaber.com çalışma ofislerini gezen Kola, "Samsunhaber.cam çalışma ofislerini çok beğenerek ve şaşırarak gezdim. Böyle bir medya kuruluşunu Samsun'a kazandırdıkları için kendilerini tebrik ediyorum. Vekil olarak seçildiğimiz taktirde kendileriyle Samsun için birlikte çalışacağız" dedi.

Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı'ya çalışmaları hakkında bilgi veren Kola, "Bu seçimde çok enteresan olacak. Çok dar ve kısıtlı bir zaman içerisinde kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Basın aracılığıyla geniş kitlelere ulaşmaya çalışıyoruz. Samsun'da toplu taşıma ve deniz yolu taşımacılığı geliştirilmeli. Sağlık turizmi ve doğa turizmine daha fazla teşvik verilmeli" dedi.


Cemaletten Kola, Atakum Belediye MHP Kurucu Meclis Üyesi aynı zamanda Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi ve İlkadım Belediyesi Eski Meclis Üyeliği görevini yürüten Cemalettin Kola, MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu.


 

Son Güncelleme: 09.05.2018 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.