banner388
banner390
banner410
banner408

Cemal Yeşilyurt, Tekkeköy'e okul yaptıracak

Samsunlu hayırsever iş adamı Cemal Yeşilyurt, Tekkeköy ilçesine okul yaptıracak.

banner269

Cemal Yeşilyurt, Tekkeköy'e okul yaptıracak

Samsunlu hayırsever iş adamı Cemal Yeşilyurt, Tekkeköy ilçesine okul yaptıracak.

14 Şubat 2018 Çarşamba 13:51
Cemal Yeşilyurt, Tekkeköy'e okul yaptıracak

Samsun haber - Geçtiğimiz günlerde Samsun Valisi Osman Kaymak'a okul yaptıracağını söyleyen Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, imza attı.

PROTOKOL İMZALANDI

Okul yapımı için Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt arasında protokol imzalandı.

16 DERSLİKLİ OKUL

Okulun Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Klinik atölyesi yapılacak. Okulun 16 derslik olacağu açıklandı.

HAYIRSEVERLİK DENİLİNCE İLK AKLA GELEN İSİM

İmza törenine katılan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yaptığı açıklamada, "Ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin ekonomisine, istihdamına en büyük katkıyı ve desteği sağlayan hayırseverlik denince ilk akla gelen, eğitimi her şeyin üstünde tutan ve ülkemizin dört bir yanına okullar ile eğitim tesisleri kazandıran şehrimizin hayırsever abisi Cemal Yeşilyurt ve Yeşilyurt ailesi Tekkeköy’ümüze yeni bir okul daha kazandırıyor. Hayırseverliği ile çevresine örnek olan Cemal Yeşilyurt ve Yeşilyurt ailesi bugün Samsun Valimiz Osman Kaymak, İlçe Kaymakamız Günay Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen’in katılımıyla ilçemize kazandıracağı 16 derslik ile üç klinik laboratuardan oluşan Türkiye’nin en gelişmiş Tarım Meslek lisesini ilçemize yapılması ile ilgili protokolü imzaladılar. Her türlü bilişsel, teknik ve laboratuar alt yapısına sahip olarak inşa edilecek Türkiye’nin en gelişmiş Tarım Meslek Lisesi mevcut Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kanserde erken teşhis konusunda ‘Erken teşhiste biodedektör köpekler’ adlı projesinin hayata geçirilebilmesi için gerekli donanıma ve alt yapıya da sahip olacak. Bizleri her zaman destekleyen, hayırseverlik ve yardım konularında öncü olan, Cemal Yeşilyurt amcamıza ve Yeşilyurt ailesine bizleri kırmayarak okulu ilçemizde yapmayı kabul ettikleri için ilçem ve şahsın adına bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.