banner388

Celal Uzunkaya Samsun'daki o anısını anlattı

Samsunlu Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya katıldığı çalıştayda Samsun'da yaşadığı bir olayı anlattı. Olayın salondakiler tarafından büyük beğeni topladı.

Celal Uzunkaya Samsun'daki o anısını anlattı

Samsunlu Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya katıldığı çalıştayda Samsun'da yaşadığı bir olayı anlattı. Olayın salondakiler tarafından büyük beğeni topladı.

23 Mayıs 2019 Perşembe 09:56
Celal Uzunkaya Samsun'daki o anısını anlattı

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, ‘Temel Trafik Kaza ve İnceleme Eğitimi Çalıştayı’na katıldı. Uzunkaya çalıştayda Samsun'da yaşanan olayı anlattı.

İŞTE O POLİSİN GURUR VEREN OLAYI

Samsun Emniyet Müdürlüğüne yaptığı ziyaret sırasında yaşadığı bir olayı da anlatan Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya, “Emniyet Müdürlüğünün girişinde ayın polisinin fotoğrafı asılmış. Her ay, ayın polisini seçiyorlar. ‘Bunun kerameti nedir, neden ayın polisi seçildi?’ diye arkadaşlara sordum. Trafik polisi uygulama yapıyormuş. O sırada bir vatandaş eşini ve çocuğunu hastaneye götürüyor ancak aracı arıza yapmış ve yolda kalmışlar. Adam çocuğu hastaneye götürecek araç bulamıyor. O esnada memur arkadaşımız ile uygulama noktasında karşılaşıyorlar. Polis arkadaşımız görev yerine kendi aracıyla gelmiş ve bununla çocuğunu hastaneye götür diye adama aracının anahtarını veriyor. Bu polisin yaptığını görev tanımlarında ararsanız bulamazsınız. Kendi inisiyatifi ile böyle bir davranış sergiliyor. Bu örnekleri yansıtma noktasında duyarlılığınız olsun. Polis yolda kalmışlara, düşkünlere, acizlere yardım eden bir kolluk anlayışının en üst seviyesinin uygulayıcısı ve temsilcisidir” dedi.

Temel Trafik Kaza ve İnceleme Eğitimi Çalıştayı, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’nın katılımıyla Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlendi. Çalıştaya Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Serdengeçti, Trafik Planlama ve Destek Daire Başkanı Mehmet Yavuz, Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Ali Temiz, Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Çavuşoğlu ve eğitim alan bin 200 trafik personeli katıldı.
 

Son Güncelleme: 19.12.2023 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-05-23 11:27:02

Hikaye çok güzel gurur verici ama; bu olay kaç sene önce yaşanmış o önemli. Günümüzde kader birliği yaptığı arkadaşına güvenemiyor insanlar. O duruma getirildi toplum.

Avatar
Yildiz 2019-05-23 12:08:13

Yarin fetöcü diye atarsiniz görevden.

Avatar
SAMSUNLU 2019-05-23 15:08:46

Şimdide çevirmelerde neyden kitlesek diye düşünüyolar

Avatar
ahmet 2019-05-23 16:03:13

Müdürüm sizin kılıçdaroğlu nun linç girişimindeki konuşma her şeye değer helal olsun size