banner388

Çekiciler kontak kapattı

Bolu’da, akaryakıt zamlarını protesto etmek için bir araya gelen çekici sahipleri anahtarlarını bırakarak kontak kapattı.

Çekiciler kontak kapattı

Bolu’da, akaryakıt zamlarını protesto etmek için bir araya gelen çekici sahipleri anahtarlarını bırakarak kontak kapattı.

20 Ekim 2021 Çarşamba 17:33
Çekiciler kontak kapattı

Bolu’da, çekicilik işi yapan vatandaşlar son günlerde arka arkaya gelen akaryakıt zamlarını protesto etmek için bir araya geldi. Zamlardan dolayı çalışamaz hale geldiklerini belirten çekiciler, seslerini duyurabilmek ve zamları protesto etmek için kontak kapattı.

Yaklaşık 20 çekici sürücüsünün katıldığı protestoda, grup adına konuşan Barış Dağdelen, “Son zamanlarda gelen zamlardan dolayı çalışamaz olduk. Biz çalışamayınca sanayi esnafı da çalışamıyor. Sürekli zam geliyor ve sürekli lojistik halkası aksama yaşıyor.

Halkımız da mağdur oluyor. Onlara hizmet veremiyoruz. Çekiciler olarak 7/24 direksiyon başında tüm Türkiye’de hizmet veriyoruz. Sadece Bolu’da değiliz. Yeri geliyor Samsun'dayız, İstanbul’dayız, İzmir’deyiz. Mazot zammı olduğu için hiçbir şekilde hareket edemiyoruz. Para kazanmamız güçleşiyor.

Araçlarımız sürekli yolda olduğu için sürekli masrafları oluyor. Bunlarla baş edemiyoruz. Bundan dolayı kontak kapatma eylemi yaparak anahtar bıraktık. Gelen zamlardan dolayı araçlarımıza sıfır tekerlek bile alamaz olduk.

Biz hem yolcu hem yük taşıyoruz. Bir tekerlek 3 bin lira olmuş. Bin liraya çıkmasını satıyorlar. En kötü taşıdığımız yük 2 ton. Biz bu konuda mağduruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 2021-10-21 10:10:47

seçim olsa yine mevcut kişilere oy verilsiniz neden diye sorsak adam mı var cevabı verirler.

Avatar
Vatandaş 2021-10-21 12:17:39

erdüğan erdüğannn erdüğannnnnn

Avatar
Pro 2021-10-21 15:25:22

Bunlar seçim olsa suanki hükümete verir.

Avatar
Kemal 2021-10-21 16:54:33

Yav bırakın bu işleri zillet gelse yakıtı bulamayacaksın ama sizi gaza getiren belli zilletin yönettiği belediyelerin hali ortada hadi bolu belediye başkanınız size yardım etsin kasa elinde etsin bizde oy verelim ona hadi