banner388

Çarşambalılar santrali istemiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi bugün oy çokluğu ile santrale ilişkin imar planını kabul etti. Meclis öncesinde bir araya gelerek basın açıklaması ve röportaj veren Çarşambalılar, santrale karşı olmadıklarını yerinin yanlış olduğunu ifade etti.

Çarşambalılar santrali istemiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi bugün oy çokluğu ile santrale ilişkin imar planını kabul etti. Meclis öncesinde bir araya gelerek basın açıklaması ve röportaj veren Çarşambalılar, santrale karşı olmadıklarını yerinin yanlış olduğunu ifade etti.

15 Ekim 2019 Salı 20:40

Samsun'un Çarşamba Ovası'na yapımına başlanılan biyokütle enerji santraline tepkiler gelmeye devam ediyor. Çevreciler ve bölge halkı santrale karşı çıkarken bazı resmi kurumlardan 'Sakıncası yoktur' diye açıklama yapıldı. Bugün toplanan Samsun Büyükşehir Meclisi oy çokluğu ile santrale ilişkin imar planını kabul etti. 

Meclis öncesinde bina önünde basın açıklaması yapan Çarşambalı vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSantral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil bahar 2019-10-15 22:33:26

istemiyorlar ama hic sesleri cikmiyor..oy vermeye gelince gozu kapali gidip oylarini atiyorlar azot bakir gubre fabrikalari simdi de yeni bir zehir santrali hala uyanmadiniz kusura bakmayin..

Avatar
kemal yuce 2019-10-16 04:35:02

biyokutle canli yasami icin tehlikelidir HAYIR diyoruz..evet oyu verenleri kiniyoruz gelecek secimlerde yolcu edecegiz

Avatar
Emin Karagüzel 2019-10-16 06:42:08

Bir değil 10 santral yapılsa yine giderler o zulmü yapanlara oy verirler.

Avatar
Murat 2019-10-16 07:11:51

Carşambalilarin istememesi önemli değil trabzonlu başkanlar istiyor ve onayladi. Samsunlular erhan usta oylari böldü bağimsiz aday oldu. Bu adaylik herşey bugünler içindi. Bitirecekler ovalari yaylalari. Halkin fikri önemli değil. Oy verirken bile sağlikli karar veremeyen dolduruşa gelen vatan millet edebiyatiyla oy atan sandikda halk ne bekliyorduki. Geçmiş olsun carsambayi EL ALDI artik....

Avatar
Canik 55 2019-10-16 13:42:28

Takım tutar gibi parti tutup körü körüne sandıkta oy veren tayfaya söylenecek söz yok. Onlar kapıya gelen yardım kolisini görünce kendilerine değer verildiğini sanıp sandıkta tercihini ona göre yapıyorlar. Bilmeleri gerekeni öğrenmek için ne okuyorlar ne de araştırıp haklarını öğreniyorlar çünkü onların yerine birileri düşünüp karar veriyor onlar da uyguluyor. Kimi seçeceksin? Geçmişte yaptıkları neler vaat ediyor vaatleri ne kadar gerçekçi? bunlara bakmak gerekiyor. Son onbeş senede Samsundaki işsizlik nereden nereye geldi, sebepleri nelerdir? bölge müdürlüklerinin taşınması, taşınırken seçtiğiniz milletvekilleri ne kadar Samsun halkı için mücadele ettiğine bir bakın. Samsun'lu Milletvekili sekizde / iki tane idi. Onun için Trabzon'a gitmesine sessiz kaldılar. İlçe başkanı çıkıp Trabzon'lular olmasa Samsunlular aç kalırdı dediğinde tepki göstermediler Samsun halkı. Madem karnın toktu da niye Samsun'a geldin diyecek STK yoktu. Bugün Çarşamba ovasına yapılacak santrali kim engeller bilinmez.

Avatar
mert 2019-10-16 13:55:24

Burada gizli bir el var ve itiraz edenleri susturuyor. Bir çeşit gladio gibi bir örgütle karşı karşıyayız. Trabzon lobisinini Samsunu bitirme planı bu. Ama bu ova sadece samsunun değil tüm türkiyenin. vatana ihanet bu. çorum mecitözündeki santral dağ başında ve etrafında orman yok. gidin kavağa vezirköprüye yapın. Almanlar gelip çarşambaya wolksvagen fabrikası kuracağız deseler yemin ediyorum herkes yer yok der. Trabzonu gösterirler gidin oraya yapın diye. Nükleer santral deseler kuran da trabzonlu ise getirir çarşambaya kurdururlar. ölünüz diriniz samsunda ama bir türlü samsunluyum diyemiyorsunuz. kahrolsun bu şehre ihanet edenler.