banner388

Çarşambalılar derneğin bulunduğu binayı aldı

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği kiracı olduğu binayı satın almak ve kredi kullanmak için genel kurul onayına gitti.

Çarşambalılar derneğin bulunduğu binayı aldı

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği kiracı olduğu binayı satın almak ve kredi kullanmak için genel kurul onayına gitti.

15 Aralık 2019 Pazar 11:01
Çarşambalılar derneğin bulunduğu binayı aldı

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneğinin yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda yönetim kuruluna bina satın almak için kredi kullanma yetkisi verildi. Derneğin bahçesindeki kapalı alanda yapılan olağanüstü kurul divanın teşkil edilmesi ile başladı. Selçuk Dündar başkanlığında oluşturulan divan teşkilatında üyelerden Esat Akkaya, Nami Kaya ve Mehmet Dağdelen yer aldı. Divan kurulu genel kurulun toplanma amacını açılayarak istenen yetki ile ilgili Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu açıklamalarda bulundu.

Sarıoğlu yaptığı konuşmada, “7 yıldır genç üretken ve sorumluğunu bilen yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber yaptıklarımızı hep birlikte görmekteyiz. Yaptığımız çalışmalarla Samsun'da Çarşambalılar Derneğinin saygınlığının arttığını görmekteyiz. Bugün burada toplanmamızın sebebi kirada olduğumuz binayı satın aldığımız için genel kurul üyelerinden birinci binanın bankaya ipotek edilerek aldığımız fiyatın üçte birini bankadan kredi kullanmak istiyoruz. Toplam aldığımız fiyat eski parayla 1,5 milyon lira ve şu ana kadar topladığımız bağış 273 bin 125 liradır. Yıl sonuna kadar ödememiz gereken borç miktarı 100 bin liradır. Tekrar şu ana kadar bağışta bulunan arkadaşlarımıza teşekkür eder bağış yapacak olan değerli üyelerimizi de bekliyoruz” dedi.

Konuşma sonrası yapılan oylama ile yönetim kuruluna ikinci binayı satın almak üzere kredi kullanmak için oy birliğiyle yetki verildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunçarşambaBinaDernek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahri 2019-12-15 12:41:00

Sayin başkan bu derneğin çarşambayave carsambalilara faydası nedir.carsamba sadece samsunun değil turkiyenin büyük ve ekenomik olarak güçlü ilçelerinden biridir.ovası en verimli topraklara sahip ovalardan biridir.turkiyenin değeri olan bu güzelim ovaya santraller kurulurken dahada vahimi tamamen sanayi alanı ilan edilme çalışmaları yapılırken bir carsambali olarak soruyorum negibi bir tepkiniz veya aktiviteniz oldu.veya bunu önleyici hanki çalışmanın içindesiniz aciklarsaniz bizde carsambalilar olarak bu çalışmalara aktivitelere katılmak isteriz.

Avatar
Misafir34 2019-12-15 17:24:55

Az sayıdaki Tarihi binalara sahip cıkın.

Misafir Avatar
Cihan 2019-12-15 19:42:44 @Misafir34

Kimden aldılar peki? Unarım tarihi bina koruma altında kalır. Devlet bir şey yapmalı.

Beğenmedim! (0)
Avatar
melis 2019-12-15 19:42:06

yıyıp içip eylenıyorsun ucretını odeyıp çıkıyorsun

Avatar
hakan kalin 2019-12-15 22:10:29

malesef uzulerek seyrediyorum ..Carsambalilar topraklarina CARSAMBAYA yeterince sahip cikmiyorlar..carsambayi cole cevirenlere OY veriyorlar...yollayin gitsinler Carsamba yeniden ureteb guclu devirlerine ulassin..

Avatar
216 2019-12-15 14:01:04

rakıyı biraz ucuza versinler ya

Avatar
rainbowdash 2019-12-16 08:48:00

Merak ettiğim , o binanın fiyatı. Eğer 1.5 milyon TL' ye aldılarsa sudan ucuz.

Avatar
Serhat 2019-12-16 09:40:08

Çarşambayı zehirliyecekler, siz orada okeye dönün keyfinize bakın o derneğin amacı nedir? Ye iç yat sesiniz çıkmasın keyfinize bakın..Oradakiler benim gözümde çarşambalı değil çarşambalılar çarşambada santrale hayır diyenlerdir bunlar değil!