banner388

Çarşambalı fenomen Selahattin Aydın

Çarşamba şivesiyle fenomen olan Samsunlu Selahattin Aydın, hayranlarını kahkahaya boğuyor.

Çarşambalı fenomen Selahattin Aydın

Çarşamba şivesiyle fenomen olan Samsunlu Selahattin Aydın, hayranlarını kahkahaya boğuyor.

26 Şubat 2018 Pazartesi 10:07

Samsun haber - Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan Selahattin Aydın, Çarşamba şivesiyle yaptığı konuşmalarla fenomen hale geldi. 29 yaşındaki fenomen genç hem Çarşamba şivesini tanıtırken hemde gülmekten kırıp geçiriyor.

“ŞİVEMİZİ ANLATMAK İSTEDİM”

Yeşilçam filmlerine, belgesellere dublaj yapan Selahattin Aydın, “Uzun zamandır sosyal medyayı kullanıyordum. Daha sonra ise şivenin anlatılabileceğini düşündüm. Doğduğum yer olan Çarşambanın şivesini çok seviyorum. Ben Türkiye’ye Samsun’u bu şekilde tanıtmak ve şivemizi anlatmak istedim. Ben tabii bunların yanı sıra belgesel de seslendiriyorum. Çarşamba şivesiyle bir belgesel seslendirdiğimde izleyenler de bunu çok beğendiler ve çok hoşuna gitti. Hatta bazı vatandaşlar keşke belgeseller hep şiveli yapılsa diye yorum bile yapmıştı. Baktım şive çok sevildi ben de bu sefer Yeşilçam filmlerini seslendirmeye başladım. Bu şiveyi çok insan anlamaz ama bir bakıyorum videoları 1 milyon kişi izliyor. İnsanlar tarafından tanınmak ve sevilmek gerçekten güzel bir şey. Beni bazen durdurup fotoğraf çekinmek istiyorlar. Kendimi çok garip hissediyorum ama mutlu oluyorum” dedi.
 

Son Güncelleme: 26.02.2018 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2018-02-27 06:38:55

O şive değil ağızdır. Çarşamba şivesi yoktur. Çarşamba ağzı vardır.

Misafir Avatar
hakan 2018-06-07 09:19:14 @Emre

arkadaşım sen ne diyorsun öyle, bu çarşambi şivesine hakarettir. Bir daha böyle birşey deme lütfen yoksa çarşambi dölle seni pişman eder..

Beğenmedim! (0)