banner388

Çarşamba'da ‘kalkınma’ toplantısı

Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım başkanlığında "İlçe Kalkınma Plan Toplantısı" gerçekleştirildi. 

Çarşamba'da ‘kalkınma’ toplantısı

Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım başkanlığında "İlçe Kalkınma Plan Toplantısı" gerçekleştirildi. 

21 Haziran 2019 Cuma 20:15
Çarşamba'da ‘kalkınma’ toplantısı

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr Şükrü Yıldırım'ın başkanlığını yaptığı, Çarşamba sosyoekonomik kalkınmasına yönelik katkı verme çalışmalarının görüşüldüğü "İlçe Kalkınma Plan Toplantısı", Doğal Yaşam Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasında, Çarşamba’nın gelişmeye, kalkınmaya müsait bir konumda bulunduğu, şehrin dinamiklerinin bir bütün içerisinde kalkınma hedefine yönlenmesi gerektiğini bunun içinde tarımsal ve kırsal kalkınmayı destekleme kurumu İl Koordinatörlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı kırsal kalkınma daire başkanlığı, İlçe Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, fakülteleri, sivil toplum örgütleri ile birlikte bütün halinde hareket ederek kalkınma hedefinin gerçekleştirebileceğini ifade etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Eyüp Elmas ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl koordinatörü Dr. Bülent Turan'ın yaptığı sunum sonrasında, Belediye Başkanı Halit Doğan, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir konuşma yaptılar. 

Katılımcıların görüşlerinin de alındığı toplantı 1 ay sonra daha somutlaştırılmış önerilerle bir araya gelmek üzere sonlandı. 

Anahtar Kelimeler:
çarşambaSamsun çarşamba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vadandas 2019-06-22 00:22:04

Sayin kaymakamı önce aritma tesisi halledin lütfen. Çarşamba nin kanalizasyonu hala yeşilırmağa akiyor.bu bir çevre katliami dir.avrupa Fonuna ödenek çıktı en kisa zamanda ihale olacak haberlerini okuyalım 3 yıl oldu ödeneğin akıbeti nedir bu aritma nezaman yapılacak belli değil. Lütfen bu konu ile ilgilenirseni yeşilırmağın bu pisliklerini kurtarmış olursunuz.saygilar. saygilar.