banner388
banner390
banner410
banner408

Çarşamba'da 5 milyon liralık altyapı yatırımı

Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık bölgesine, altyapı sorunlarını gidermek için 5 milyonluk yatırım yapılıyor.

banner269

Çarşamba'da 5 milyon liralık altyapı yatırımı

Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık bölgesine, altyapı sorunlarını gidermek için 5 milyonluk yatırım yapılıyor.

18 Eylül 2017 Pazartesi 14:59
Çarşamba'da 5 milyon liralık altyapı yatırımı

Samsun Haber - SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu,  Çarşamba ilçesi Dikbıyık bölgesindeki altyapı sorunlarını çözmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti.


SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba ilçesi Dikbıyık bölgesindeki altyapı çalışmaları için 5 milyon liraya mal olacağını söyleyerek, "Projeye 10 gün önce başladık. Proje kapsamında 8 kilometre kanalizasyon ve 4 kilometre de yağmur suyu olmak üzere toplam 12 kilometre altyapı hattı yapılacak. Bu büyük projenin 1 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor" dedi.


Kamil Demircioğlu, bölgede şuana kadarki en büyük yatırıma imza atıldığını belirterek, "Dikbıyık, 2014 yılı 30 Mart yerel seçimlerinden önce Çarşamba ilçesine bağlı bir belde belediyesi idi. Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Belediyesi sınırları genişleyince Dikbıyık, Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırlarına katıldı. Uzun yıllardır, maddi imkansızlıklar nedeniyle yapılamayan ve evlerinde fosseptik bulanan ve altyapısı olmayan, Dikbıyık bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın sorununu SASKİ Genel Müdürlüğü çözecektir. İlçelerdeki altyapı sorununu çözmek için elimizi taşın altına koyduk. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.



SASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi Başkan Vekili ve Kanalizasyon Etüt Proje ve Yapım Şube Müdürü Nihat Mıhçı ile birlikte Çarşamba Bölgesi Sorumlusu ve Proje Kontrolörü Çevre Mühendisi Ufuk Demircioğlu, çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.