banner388
banner390
banner410
banner408

Canik’te 15 Temmuz Sergisi

Canik Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi” düzenlendi.

banner269

Canik’te 15 Temmuz Sergisi

Canik Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi” düzenlendi.

09 Eylül 2016 Cuma 19:46
Canik’te 15 Temmuz Sergisi

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşların yer aldığı serginin açılışında söz alan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 15 Temmuz’un canlı tutulması ve FETÖ/PDY terör örgütüyle iş tutanların mutlaka hukukun önüne çıkarılması gerektiğini belirtti.
Genç konuşmasında “Hiç kimse gündemi sulandırmasın. 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız” diyen başkan Genç, “15 Temmuz meselesini canlı ve diri tutmamız lazım. Canlı ve diri tuttuğumuz sürece milletimize ve şehitlerimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz. 17-25 Aralık’tan itibaren mücadelemizi başlattık. 241 şehidimiz var. Şehitlerimiz arasında 16-17 yaşlarında gençlerimiz var. Şehitlerimize karşı borcumuzu, vatanımıza, milletimize karşı sorumluluğumuzu getirmemiz lazım. Bizim sorumluluğumuz Samsun. Buradaki sorunları biz beraber çözmek sorundayız” ifadelerini kullandı.
Hain FETÖ/PDY terör örgütüyle iş birliği yapanların mutlaka yargılanması gerektiğini belirten Başkan Genç, “Hala bu şehirde ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Bu gücü, bu himayeyi kimden alıyorlar? Bu alçakları hangi alçaklar koruyor? Haini korumak hainliktir ve alçaklıktır. Bunların hepsini tek tek hukukun önüne getirmek zorundayız. Herkes elini hukukun üzerinden çeksin. Savcılara, hakimlere, emniyete bu işi bırakmak zorundayız. Bu işi baştan ayağa doğru temizlemek zorundayız. Bu yapıyı yavrularımız için, bayrağımız, milletimiz, ülkemiz için temizlemek zorundayız. Kimse bu hainleri koruma altına almasın, yan yana fotoğraf vermesin. Biz bunları 2013 yılında sokak sokak, ev ev anlattığımızda herkes bizimle alay etmişti. O gün bize “Ağzından FETÖ’yü düşürmüyor” diyorlardı. Bugün haklılığımız ortada” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 09.09.2016 19:50
Anahtar Kelimeler:
SergiAk Parti15 Temmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.