banner388
banner390
banner410
banner408

Canikli: 'Asıl Kılıçdaroğlu diktatör'

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Teşkilat Toplantısına katılımda bulundu.

banner269

Canikli: 'Asıl Kılıçdaroğlu diktatör'

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Teşkilat Toplantısına katılımda bulundu.

10 Mart 2017 Cuma 21:34
Canikli: 'Asıl Kılıçdaroğlu diktatör'

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Teşkilat Toplantısına katılımda bulundu.

Çok Sayıda Partili Katıldı

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve çok sayıda partili katıldı.

Karaarslan: ‘Milletin iradesi sandığa yansıyacak’

Toplantının açılış konuşmalarını yapan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan, referandum sürecini hakkında önemli mesajlar vererek, 16 Nisan'da milletin iradesinin sandığa yansıyacağını ifade ettiler.

‘Yeni sistemde Kılıçdaroğlu gibileri göreve gelemez’

Daha sonra konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Canikli, “Terör örgütleri hiçbir zaman Türkiye’de güçlü yönetimlerin olmasını istemez. Yeteri kadar milletten güç almamış hiçbir siyasi parti terörle mücadele edemez. Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamalarda ‘Bir kişi ikna edilirse Türkiye işgal edilir’ diyor. Kılıçdaroğlu yaptığı bu ifadelerle aslına kendini ele veriyor. Şuna bakın ya. Sayın Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz gecesi de bir işgal hareketiydi. İşgale nasıl karşı durulduğunu görmek istersen o tarihe bak. Biz işgallere karşı nasıl mücadele edilmesi gerektiğini öğrenmek istersen o günün görüntülerine ve fotoğraflarına bak. Bu gibi siyasetçilerden kurtulmak için yeni sistem gereklidir. Hiçbir zaman Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi modelinde Kılıçdaroğlu gibilerinin göreve gelmesi mümkün değildir. Milletimiz kendisine değer vermeyen ve kendisini hor gören hiçbir siyasi organizasyonu cumhurbaşkanı yapmaz. Tek adam sistemi başlığı altında açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, ‘Uçakta bile iki tane pilot var. İlla tek olmasına gerek yok, iki tane de olur’ şeklinde açıklamalar yapıyor. Kılıçdaroğlu bunu bile düşünememiş, orada da tek adam var aslında. Yetkili olan kaptan, diğeri ise yardımcıdır. Bunu bile düşünemiyor. Bu söylediği o kadar vahim bir hatadır ki, her yerde bu iş böyledir. Son kararı bir kişinin vermesi gerekir. Yoksa kaos ve çatışmalar çıkar.

‘Asıl Kılıçdaroğlu diktatör’

Kılıçdaroğlu kendi ölçülerine göre Fransa’ya ve İngiltere’ye de diktatör demesi lazım. Çünkü oralarda da tek adam sistemi var. Ama diyebiliyor mu, hayır. Diktatörün ölçüsü tek adam olmaksa eğer, esas Kılıçdaroğlu diktatör. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’nde tek adam” diye konuştu.
Türkiye’de inanılır bir muhalefetin olmadığına dikkat çeken Canikli, “Fotoğraf net. Fotoğrafın bir yüzünde PKK, diğer yüzünde FETÖ, yanında ise kaset arkadaşları Kılıçdaroğlu var. Bu derin bir dostluktur. FETÖ ile CHP arasında çok derinlere inen bir dostluk var. İkisinin birbirleriyle alakalı çok hatıraları vardır. Görüntü budur. Bunların hepsi bugün bir olmuş hayır kampanyası için çalışıyorlar” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-03-11 09:31:33

Diktatör olamayacak kadar g.z daha başkanlık sisteminin tek kişi tarafından yönetildiğini bilmiyor