banner388

Canik' ten Örnek Proje

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde gerçekleştirilen “Çevre Bize Emanet” sloganıyla başlatılan atık yağ toplama projesinin ödülleri sahiplerini buldu.

Canik' ten Örnek Proje

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde gerçekleştirilen “Çevre Bize Emanet” sloganıyla başlatılan atık yağ toplama projesinin ödülleri sahiplerini buldu.

10 Haziran 2016 Cuma 17:26
Canik' ten Örnek Proje

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, OMÜ ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü sıvı atık yağların geri dönüşüme kazandırılması için ilçe okulları arasında hayata geçirilen ödüllü “Çevre Bize Emanet” adlı atık yağ toplama projesinin kazanan isimleri belli oldu. Canik’te dokuz okulun yarıştığı projede kazananların ödüllerini Canik Belediye Başkanı Osman Genç taktim etti. İnönü İlkokulu’nda yapılan ödül töreninde Başkan Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, Temizlik İşleri Müdürü Hakan Ortaç, OMÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Murat Taş, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler yer aldı.

"GENÇLERDE, ÇEVRE BİLİNCİNİ OLUŞTURUYORUZ"
Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için çaba gösterdiklerini belirten Başkan Osman Genç, “Çevre bize emanet adlı atık yağların geri dönüşüme kazandırılması için başlatılan projeye öğrencilerin ve okulların verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Proje dahilinde bin litre atık yağ geri dönüşüme kazandırılarak çevrenin korunması için çaba sarf edilmiştir. Bizler yaklaşık 13 yıldan beri yavrularımızda çevre bilinci oluşması için ilkokul ve ortaokullarımızda geri dönüşüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Gelecek nesillerin bize emaneti olan çevreye en iyi şekilde sahip çıkabilmek için bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu yıl yapılan yarışmada, çocuklarımız ve aileleri çok itinalı bir çalışma yaptılar. Ben bu çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu

"YAVRULARIMIZIN HAYALLERİNE ÖNEM VERİYORUZ"
Başkan Genç, “İlçemiz her alanda büyük bir ivme yakaladı. Kentsel, kültürel ve kurumsal olarak bu dönüşümü yaşarken ekolojik dengeyi korumak için çaba harcıyoruz. Bu tür farkındalık projelerinin sayısını arttıracağız. Burada yavrularımızın fikirlerine de değer veriyoruz. Başlattığımız yeni bir proje ile yavrularımızın hayallerini dinliyor, onları projelendirerek hayata geçiriyoruz. Bu vesile ile yavrularımızın çevre ile alakalı hayallerini dinleyerek onları projelendireceğiz. Ortak bir çevre için yavrularımızla ortak hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
CaniködülProjeYağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.