banner388

Canik Kültür Merkezi’nde “FETÖ Gerçeği” Konuşulacak

Gazeteci ve Yazar Cem Küçük 8 Ekim 2016’da Canik Kültür Merkezi’nde “Fethullahçı Terör Örgütü Gerçeği” sunumu ile Samsunlularla bir araya gelecek.

Canik Kültür Merkezi’nde “FETÖ Gerçeği” Konuşulacak

Gazeteci ve Yazar Cem Küçük 8 Ekim 2016’da Canik Kültür Merkezi’nde “Fethullahçı Terör Örgütü Gerçeği” sunumu ile Samsunlularla bir araya gelecek.

03 Ekim 2016 Pazartesi 16:51
Canik Kültür Merkezi’nde “FETÖ Gerçeği” Konuşulacak

Daha önceden "Başkanlık Sistemi ile Yeni Anayasa Konferanslar Serisi" düzenlemiş olan Canik Belediyesi, şimdi ise "15 Temmuz ile Sonrası" konferanslarının ikincisinde hain darbe kalkışmasının amaçlarını ve sonuçlarını Samsunlulara anlatacak. Gazeteci ve aynı zamanda Yazar Cem Küçük 8 Ekim 2016’da Canik Kültür Merkezi’nde FETÖ Gerçeği” sunumu ile Samsunlularla buluşacak.

Canik Belediyesinin Başkanı Osman Genç’in 12 senedir her haftanın başında yapmış olduğu Haftalık Müdürler Toplantısı, bu haftanın başında da gerçekleştirildi. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin bulunduğu ve belediye tarafından geçtiğimiz hafta yapılmış olan çalışmalar ile o hafta içerisinde yapılması planlanmış olan çalışmaların ele alınmış olduğu toplantının asıl gündem maddesini 8 Ekim 2016 Cumartesi günü akşam saat 19.00’da Canik Kültür Merkezi’nde yapılacak olan "FETÖ Gerçeği" konferansı oluşturdu.



Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütünce yapılmış olan darbe kalkışmasının gerçekleştiği 15 Temmuz tarihli gecesinin amacı ve sonuçlarının konuşulacak olduğu "FETÖ Gerçeği" konulu konferans, daha önce Canik Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Yeni Türkiye Yolunda" konferansına katılım sağlamış olan Gazeteci  ve Yazar Cem Küçük verecek. Geniş katılımların olması beklenen konferansda Cem Küçük vatandaşlara Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın gerçek yüzünü, 15 Temmuz Tarihli gecesi yaşanmış olanları, darbe kalkışmasının amaçlarını ve sonuçlarını anlatacaktır.



“FETÖ OPERASYON SÜRECİNİ HİÇ KİMSE NORMALLEŞTİREMEZ”
Konferansın hazırlığının ele alınmış olduğu toplantıda konuşma yapan Canik Belediyesinin Başkanı Osman Genç, "Belediye olarak bizlerin görevi sadece yol, kaldırım, bina yapmak değil. Bizler aynı zamanda ülkenin içerisinde bulunduğu durumda sorumluluk üstlenerek vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme görevini üstlenmekteyiz. Daha önceden başkanlık sistemi ile yeni anayasa konferanslarıyla çok önemli isimleri vatandaşlarımızla buluşturmuştuk. Şimdi de ülkemiz için bir dönüm noktası olmuş olan 15 Temmuz kalkışması konusunda vatandaşlarımızı daha çok bilgilendirmek, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile mücadelede vatandaşları bilinçlendirmek istiyoruz. 15 Temmuz’u unutmak, unutturmak isteyen, süreci sulandırmak isteyenler var. Ülkemiz şuan da OHAL döneminde. Bu süreci normalleştirmeye çalışanlar var. Bizler buna asla ve asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

“15 Temmuz’u Diri Tutacağız”
Niyetlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım ve hükümetin terör örgütü ile mücadelesine destekte bulunmak olduğunu dile getirmiş olan Başkan Osman Genç, "Bizler zaten Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile özellikle 17 Aralık ve 25 Aralık’tan sonra yoğun olarak mücadele etmekteyiz. 15 Temmuz ise amaç ve sonuçları ilerleyen senelerde çok daha iyi anlaşılacak milletimiz ve ülkemiz için de çok önemli bir dönüm noktasıdır. Düzenleyecek olduğumuz bu konferans ile halkımızın bu önemli tarihi olayı çok doğru bir şekilde kavrayacağına inanıyoruz. Cumartesi günü Canik Kültür Merkezi’nde Gazeteci ve Yazar Cem Küçük’ün verecek olduğu konferansımıza bütün halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 03.10.2016 16:59
Anahtar Kelimeler:
CanikFetöOsman Genç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.