banner388

Canik İlçesine Dev Yatırım

Samsun’un Canik ilçesinde Samsun Valiliği tarafından muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Canik ilçesine 52 milyon 312 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

Canik İlçesine Dev Yatırım

Samsun’un Canik ilçesinde Samsun Valiliği tarafından muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Canik ilçesine 52 milyon 312 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

21 Mart 2017 Salı 18:41
Canik İlçesine Dev Yatırım

Samsun Haber- Samsun’un Canik ilçesinde Samsun Valiliği tarafından muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Canik ilçesine 52 milyon 312 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

52 Milyon 312 Bin Lira Yatırım

Canik ilçesinde yer alan Canik İnönü İlköğretim Okulu Şehit Halis Özdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya gelen ve Canik’te gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “2014 Mart seçimlerinden sonra Canik ilçesinin bizim sınırlarımıza dahil olmayan mahalleleri de bizim sınırlarımıza dahil oldu. İl özel idaresinin yapmakta olduğu bazı hizmetlerde Büyükşehir Belediyesinin alanlarına girdi. Arkadaşlarımızda gece gündüz bu hizmetleri yetiştirmek için hizmetler ürettiler. Geçtiğimiz bu 3 yıl içerisinde 22 milyon 312 bin lira Büyükşehir Belediyemiz para harcamış. SASKİ daha da fazla para harcamış. Çok sayıda yağmur suyu ve kanalizasyon işleri yapıldı. 30 milyon lira da SASKİ harcama yapmış. 52 milyon 362 bin lira gibi oldukça önemli bir hizmet yapmışız. 2017 yılı içerisinde de aynı hizmet kervanını devam ettireceğiz. Muhtarlarımız taleplerini mutlaka bize iletsin. Sorunlarınızı da mutlaka yazılı olarak dilekçe olarak bildirin. Söz uçar yazı kalır” dedi.

Geniş katılımın olduğu toplantıya Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, İl Müftüsü Veysel Çakı, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Son Güncelleme: 21.03.2017 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.