banner388

Canik'e hastane açılıyor

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nin bir şubesi Canik'e açılacak.

Canik'e hastane açılıyor

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nin bir şubesi Canik'e açılacak.

07 Şubat 2020 Cuma 18:54
Canik'e hastane açılıyor

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gazi Devlet Hastanesi'nin bir şubesinin Canik ilçesine açılacağını duyurdu. Hastane, 15 poliklinik olarak hizmete geçecek. 
Canikli muhtarlara ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Sandıkçı, “Söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirdik, hatta çok daha fazlasını gerçekleştirdik. 2020-2021 yıllarında sizlerde ilçemizdeki bu değişimi göreceksiniz. İlçemizdeki hizmetleri aksatmadan yürütmek için çalışmalarımız sürüyor. Ankara’da bakanlıklarda, Çevre Şehircilik ve İçişleri Bakanlarımızla görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Sağ olsunlar bizleri geri çevirmeden destek veriyorlar. Vekillerimizle de aynı şekilde görüşerek istişare ederek, Büyükşehir Belediyemizle de aynı şekilde uyum içerisinde çok şükür hizmetlerimizi yürütüyoruz. Hükümet konağımızın projesi onaylandı, zemin etüdü yapıldı. Kuzey Yıldızı Mahallemizde eski cezaevinin olduğu alana iki ay içerisinde 7 bin metre kare alana yapımına başlanacak. İlçemizin ana omurgası olan hükümet konağı da yapılmış olacak. Gençlik merkezimizin de binası hazır 2 ay gibi bir zamanda hizmete girecek." dedi. 


"KENTSEL DÖNÜŞÜM BİTMEK ÜZERE" 

Kentsel dönüşümde sona gelindiğini belirten Sandıkçı, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte çalışmalarımız çok güzel bir şekilde devam ediyor. Soğuksu ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmalarımızın sonuna yaklaştık. Soğuksu Mahallemizde başlama arifesindeyiz. Plan onaylamada, hazır, önümüzdeki hafta son noktayı koyup bakanlık onayından sonra görüşmeler başlayacak. Belediye Evlerine yapılacak olan yürüyen merdivenin ihalesi bitti. Önümüzdeki ay içerisinde başlayacak. Bu güne kadar işin mutfağındaydık. Önümüzdeki günlerde inşallah yaptığımız çalışmaların yansımasını sahada hep birlikte göreceğiz. Fen işleri müdürlüğümüz programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kış şartlarından dolayı zorlandığımız, mağduriyet yaşayan bir mahallemiz olmadı” şeklinde konuştu.

KARADENİZ'DE SADECE SAMSUN'DA

Sandıkçı: Canik'e, Karadeniz'de olmayan bir okul yapılacağının müjdesini verdi. Sözlerine şöyle devam etti:
“Karadeniz Bölgesi’nde olmayan bir okulu ilçemize kazandırıyoruz. Bir hayırsever vatandaşımızın yardımıyla ilçemize Doğa Okulu yapıyoruz. Gürgen Yatağı’nda üniversitenin yanında bir alana Doğa Okulu (yaşayan okul) yapacağız. Karadeniz Bölgesi’nde olmayan bir okulu da ilçemize kazandırmış olacağız. Bu okul sadece ilçemize değil şehrimize hizmet verecek. Örnek bir okul olacak. Türkiye’de sadece Düzce’de var. İkincisi ilçemizde olacak.”


Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç ise şu açıklamada bulundu: “Böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getirerek sorunlarımızı dinleyen, istişare eden, birlikte çözüm üreten Başkanımıza şahsım ve muhtarlarım adına teşekkür ediyorum. Mahallelerimize ve ilçemize yapılan çalışmalardan, hizmetlerden memnunuz."

Anahtar Kelimeler:
CanikHastaneSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Marwa 2020-02-07 20:04:44

hayırlı olsun inşAllah

Avatar
Meltem 2020-02-07 20:26:52

Nereye acilacak hastahane onuda yazsaydiniz

Avatar
Meltem 2020-02-07 22:29:04

Osman gencin pisliklerini temizleyip birde bunlari yapmak canik ayakta alkislar sizi birde osmanli hamami yapsaniz

Avatar
Dağsisi66 2020-02-08 12:10:16

Eski cezaevinin olduğu yer yani Emine Kefeli parkı karşısı kuzey yıldızı mahallesi TOKİ evlerine ve Medicana Hastanesi'ne yakın diyebiliriz.

Avatar
Vatandaş Ali Osman 2020-02-08 13:11:35

Soğuksu ve gaziosmanpaşa mahalleleri kentsel dönüşümü inşAllah örnek olurve başarılı şekilde tamamlanır. Diğer rezil durumdaki mahallelerde ki maliklerde sıraya girer. Karşıyaka fatih İlyasköy hastanebaşı kökçüoğlu

Avatar
Muzaffer kurt 2020-02-08 21:04:13

Herşey ğüzel olması dileğiyle....