banner388
banner390
banner410
banner408

Canik Belediyespor'a Yeni Transfer

Samsun Canik Belediyespor, İstanbul Üniversitesi’nden 1996 doğumlu Fatma Ata’yı kadrosuna katarak yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirdi. 

banner269

Canik Belediyespor'a Yeni Transfer

Samsun Canik Belediyespor, İstanbul Üniversitesi’nden 1996 doğumlu Fatma Ata’yı kadrosuna katarak yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirdi. 

08 Eylül 2016 Perşembe 16:44
Canik Belediyespor'a Yeni Transfer

Transferle ilgili açıklama yapan Samsun Canik Belediyespor Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, "Bu sezon yerli rotasyonunda genç Türklere ağırlık verdik. Fenerbahçe’nin genç yeteneği Hülya Çoklar, Edirnespor’dan Sena Aral, İstanbul Üniversitesi ile çok iyi bir sezon geçiren Miray Şahin ve son olarak da  Fatma At'yı transfer ettik.  Bu dört oyuncunun yaş ortalaması 21’in altında ve bu oyunculara tecrübesiyle Tuğba Taşçı kaptanlık edecek. Yabancı oyuncularımızla birlikte güzel bir harman yaratıp, üç kulvarda birden taraftarımızı mutlu edeceğiz." dedi.

Fatma Ata ise, Canik Belediyespor’a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Dört yabancının olduğu ligde Türk rotasyonundan pay alıp kendimi daha üst seviyeye taşımak basketbol felsefem olacaktır" dedi.

Bu arada Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, yeni sezona Samsun'da 22-24 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Romanya, Bulgaristan ve Lübnan'dan takımlar katılacağı bir uluslararası turnuvayla hazırlanacak. Uluslararası 1. Samsun Cup Kadınlar Basketbol Hazırlık Turnuvası  Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda 22-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek ve turnuvaya Samsun Canik Belediyespor'un yanı sıra, Romanya'dan Asiciatia Baschet Feminin Universitatatea Cluj, Bulgaristan'dan BC Haskovo 2012 ve Lübnan'dan Riyadi -Club takımları katılacak.

Turnuva programı şu şekilde:

22 Eylül Cuma günü

Saat 17.00

Samsun Canik Belediye - Riyadi Club
Saat 19.00
Universitatatea Cluj - BC Haskovo 2012

23 Ekim Cumartesi günü
Saat 17.00
Universitatatea Cluj - Riyadi Club
Saat 19.00
Samsun Canik Belediye - BC Haskovo 2012

24 Ekim Pazar günü
Saat 16.00
BC Haskovo 2012 - Riyadi Club
Saat 18.00
Samsun Canik Belediye - Universitatatea Cluj 


Samsun Canik Belediyespor'da kombine satışları başladı ve kombine bilet fiyatı 200 lira olarak belirlendi. Taraftarlar, 5 Ekim'de Samsun'da Rusya’nın Chevagata Volodga takımı ile oynanacak Avrupa Kupası ön eleme ilk karşılaşmayla açılacak olan sezonda, kalan iç saha maçları ve Avrupa Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak olan kombine biletlere Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ndeki satış noktalarından ulaşabilirler.
 

Son Güncelleme: 08.09.2016 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.