banner388

Canik Belediyesi'nden acil toplanma alanları

Canik Belediyesi, acil durumlara karşı toplanma alanları belirledi.

Canik Belediyesi'nden acil toplanma alanları

Canik Belediyesi, acil durumlara karşı toplanma alanları belirledi.

25 Şubat 2020 Salı 18:28
Canik Belediyesi'nden acil toplanma alanları


Olası afetler ve acil durumlara karşı toplanma alanları belirleyen Canik Belediyesi, vatandaşların alanların neresi olduğunu öğrenmeleri için alanları tabelalar ile işaretledi.

Canik Belediyesi Sivil Savunma Birimi ve AFAD işbirliğiyle tehlikeden uzak 52 mahallede 59 nokta toplanma alanı olarak belirlendi. Acil durum halinde vatandaşlar bu noktalara gelerek tehlikeden uzak olacaklar.
İlçenin her mahallesinde afet ve acil durumlar için toplanma alanlarını belirlediklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Hepimizin bildiği gibi ülkemiz deprem kuşağında yer alıyor. Allah bizleri böyle durumlarla karşı karşıya bırakmasın. Ancak halkımızın sağlığı ve güvenliği için gerekli çalışmaları ve hazırlıkları da yapmak durumundayız. Afet ve acil durumlarda halkımızın kolaylıkla ulaşabileceği, toplanabileceği alanları belirleyip 59 noktaya bu alanları gösteren tabela çalışmalarımızı tamamladık. Olası bir afet ve acil durumlarda vatandaşlarımız bu alanlarda toplanacaklar. Ayrıcı vatandaşlarımız yaşadığı bölgedeki en yakın toplanma alanlarının konumlarını e-devlet üzerindeki ‘Acil toplanma alanı sorgulama’ bölümüne girerek de görebilecekler. Aynı zamanda, cep telefonu ile tabelalardaki kare kodu okutarak en yakın barınma merkezini de öğrenebilecekler” dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.