banner388

Canik Belediyesi basınla bir araya geldi

Basınla iftar etkinliğinde bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Samsun’un ve şehirlerin en önemli sorunu birlikteliktir” dedi.

Canik Belediyesi basınla bir araya geldi

Basınla iftar etkinliğinde bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Samsun’un ve şehirlerin en önemli sorunu birlikteliktir” dedi.

29 Mayıs 2018 Salı 09:44

Samsun haberCanik Belediye Başkanı Osman Genç, basınla birlikte iftar etkinliğinde bir araya geldi. Başkan Genç, katılımcılarla tek tek selamlaştı. İftar etkinliğine Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin ve birçok basın mensubu katıldı.

“Uyumlu çalışmaktan son derece mutluyuz”

Basınla uyumlu çalışmaktan mutlu olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, “Pek çok güzel çalışma yaptık. Öncelikle bu yaptığımız güzel işler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü biz yerel yönetim olarak yaptığımız bütün çalışmaları sizin aracılığınızla kamuoyuna sunuyoruz. Elimizde geçenlerde yapılan bir ankette de en çok yapılan hizmetleri nerelerde görüyorsunuz denildiğinde yüzde 45-50’si yerel basından duyduklarını ve takip ettiklerini söylemişler. Bu anlamda önemli bir görevi işi icra ettiğinizi biliyoruz. Sizinle güzel ve uyumlu çalışmaktan son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

“Değişik mahallelerde iftar açıyoruz”

Değişik mahallelerde iftar açtıklarını söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Ramazan ayının 13. Gününün iftarını açtık. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Aslında bir yönden baktığımızda Ramazan sadece 12 ayın sultanı değil. Aslında insanların birbirinin anladığı bir aydır. Diğer bir ifadeyle Ramazan ayı 11 ayının eksikliğinin giderildiği aydır. Ramazan ayı birlik ve beraberliği oluşturan en önemli unsurdur. Canik Belediyesi olarak değişik mahallelerde iftar açıyoruz. Geçen akşam Roman kardeşlerimizle iftarımızı açtık. Samsun’un ve şehirlerin en önemli sorunu birlikteliktir. Birlikte hareket ettiğimiz zaman gelecekte de çok önemli yerde olacak ve Samsun’u birlikte icra etme olanağımız vardır” dedi.

“Samsun’la alakalı projelerimiz var”

Samsun’la ilgili projelerinin olduğunu söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, “Samsunlu bir Milletvekili Adayı olarak Samsun’da ki hayallerimden biraz bahsetmek istiyorum.  Önümüzdeki süreç 24 Haziran ve bizim için çok heyecanlı. Eminimin sizler için de çok yorucu geçecektir. Ama bu şehrimize kazanımları açısından çok güzel şeyler katacağına inanıyorum. Samsun’la alakalı projelerimiz var. Bir genç kardeşiniz olarak benim de Samsun için çok değerlerim var. Bir iş kadını ve girişimci olarak ihracatın artırılması yönünde istediğim şeyler var” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 29.05.2018 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.