banner388

Canik belediye işçileri maaş alamıyor! İbrahim Sandıkçı'dan işçilere müjde!

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “İşçi kardeşlerim müsterih olun ve biraz sabredin. Reçetemiz hazır” ifadelerini kullandı.

Canik belediye işçileri maaş alamıyor! İbrahim Sandıkçı'dan işçilere müjde!

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “İşçi kardeşlerim müsterih olun ve biraz sabredin. Reçetemiz hazır” ifadelerini kullandı.

19 Mart 2019 Salı 15:58
Canik belediye işçileri maaş alamıyor! İbrahim Sandıkçı'dan işçilere müjde!

Canik Belediye Başkan adayı İbrahim Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, belediye işçilerinin maaşlarını alamaması üzerine açıklamalarda bulundu.

MESAİ YAPTIKLARIM AİLEMİN BİR PARÇASIDIR

Canik Belediyesi’nde çalışan işçi ve memurlara seslenen Sandıkçı, “Belediyenin çalışanlara maaşlarını ödeyemediğini ve işçi kardeşlerimizin bundan rahatsız olduğunun haberlerini alıyoruz. Onların rahatsız olduğu yerde, biz asla rahat olamayız. Belediyenin daha güçlü hizmet vermesindeki en büyük rol çalışanlarımızındır . İşçi kardeşlerime sesleniyorum; kendi aile şirketimde 40 kişi çalışıyor. Beraber çalıştığım herkes benim ailemin bir parçasıdır. Mutlu ve sağlıklı çalışma ortamının sağlanması için öncelikli işimiz, işçilerin maaşının vaktinde ödenmesidir. Değerli kardeşlerimden biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum” sözcüklerini kullandı.

FİTNELERE KULAK ASMAYIN

İşçilerin maaşlarının ödeme planının yapıldığını dile getiren Sandıkçı, “Biz birlikte çalışarak Canik’i şahlandıracağız. Sakın ola ki, birilerinin dolduruşuna gelip, farklı işlere tevessül etmeyin. Müsterih olun değerli kardeşlerim. Her karanlık gecenin bir sabahı olacaktır. İnşallah 31 Mart’tan sonra Canik için şahlanış vakti olacak. İşçi ve memurlarımızın emeğini kimseye yedirtmeyeceğiz” diye konuştu.

OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

Canik Belediyesi’nin çalışanlarının maaşlarını ödememesinden dolayı üzüntü duyduğunu belirten Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, her şeyin yoluna girmesi için gün saydıklarını ifade etti. Ayrıca Sandıkçı, “Biz işçi ve memurlarımızla, Canik’in müreffeh yarınları için omuz omuza çalışacağız. Biraz daha sabırlı olun. Göreceksiniz her şey yoluna girecek. 31 Mart’tan sonra bizim gelmemizi bekleyin. Birlikte Canik’in ufkuna, ekonomik ve sosyal kültürel istikbaline yön vereceğiz. Rahat olun, reçetemiz hazır. Sadece gün sayıyoruz” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sambcı 2019-03-19 22:00:34

Başkan
Mevcut belediye başkanı ak parti li
Sizde ak parti adayısınız
Nasıl olacak bu iş birisi ödemiyor siz ben ödeyeceğim diyor bunun bence inanılır bir taraf ı yok

Avatar
Mırtaza 2019-03-20 01:20:53

Fetöcü CHP’li mevcut canik belediye başkanı ödemiyor. Bu seçimde akpartiye canikte oy atıp seçimi kazandıracağız. Hem maaşları hemde ahirette Berat belgesini alacağız

Avatar
AHMET 2019-03-20 09:35:30

RESMEN ZIRVALIYOR BU ADAM.BAŞKAN OLMAK İÇİN AKLINCA LAF KONUŞUYOR.YOKSA BİR ŞEY NE YAPACAĞI VAR NE ANLADIĞI....

Avatar
nihat 2019-03-20 08:51:20

Boş laf cep doldurmuyor

Avatar
Samsun55 2019-03-20 09:46:29

Osman genç de yıllarca akp den başkanlık yaptı sizde aynı partiden adaysınız osman genç 'in ödeyemediği maaşları siz nasıl ödeyeceksiniz insanları kandırmayı bırakın

Avatar
Önder ömür 2019-03-20 10:47:22

İbrahim sandıkçı CHP nin adayı gibi konusmussun osman genç hangi partinin belediye başkanıydı insanları çok kandirdiniz halada kandiriyonuz bende yıllardır AKP ye oy verdim ama bu secimde yok

Avatar
Turan yilmaz 2019-03-21 15:57:31

Osman genc zaten sevilmeyen bir başkan ak parti olmasa 1 oy alamaz zaten.yaptigi tutarsız harcamalarla ne memuru ne iscisi maas alabiliyor. Kendi ve belediyede pesinden ayrilmayan memurlar mudurler aldi bilemiyorum. Haktan bahsedecek olursak onlar hakkı bilse bu durumda olmazdi.. memur ve iscisine yeri geldi mobingler yapan biri.iyiki secilmedi aday Allah onu bir daha karsimizda siyasetci olarak cikarmasin