banner388
banner390
banner410
banner408

Caner Göktepe muhalefete yüklendi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada muhalefete yüklendi.

banner269

Caner Göktepe muhalefete yüklendi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada muhalefete yüklendi.

09 Haziran 2018 Cumartesi 15:12
Caner Göktepe muhalefete yüklendi

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 

Ayvacık ve Salıpazarı'nda vatandaşlara seslenen Göktepe, "Sizlere burada 16 yıllık AK Parti icraatlarını anlatmaya kalksam ne saatler ne geceler yeter. Ama bir noktaya değinmek istiyorum. Lütfen 24 Haziranda sandığa gittiğinizde yapanla yıkanı ayırt ediniz. Büyüklerimizin yaşadığı, gördüğü maaş kuyruklarını, SGK kuyruklarını unutmayın ve unutturmayın. Hastanede hastalarınızı esir alan zihniyetle bugün sağlık hizmetlerinizi ayağınıza kadar getiren zihniyeti sandığa gittiğinizde muhakkak ayırın. 24 Haziranda sandığa gittiğinizde vaat edip gerçekleştirenlerle, hakaret edenleri birbirinden ayırın. Yapan zihniyetle, iktidara geldiğimizde 'yıkacağız' diyen zihniyeti birbirinden ayırın. Beni bağrınıza basıp misafir ettiğiniz için sizlere müteşekkirim. Rabbim, bizleri mübarek Ramazan ayından hissesini alanlardan eylesin, taat ve ibadetlerimizi kabul buyursun" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-10 10:56:08

Sn.Aday Bizler Bu Ülkenin Kazanımlarını satanlara verilecek TEK bir köyümüz yoktur.
BİR ÜLKE ASLA KANDIRA KANDIRA YONETİLEMEZ.

Avatar
saygin 2018-06-10 12:21:50

bunların büyüğü küçüğü m.vekili adayı aday adayı il başkanı başkan yrd.bakanı müsteşarı kim varsa çok iyi yaptıkları bir sey var oda mühskefeli kötülemek kendilerdi gibi düşünmeyen insanları vatan haini ilan etmek kendi içlerinde bir türlü bulamadık lari fotocu leri muhalefette aramak.gen vek kardeşim bırak karalama edebiyatını da senin gibi işsiz olan milyonlarca gençler ile ilgili düşüncelerini anlat.

Avatar
Misafir 2018-06-10 16:57:10

Daha dunku cocuklari nerlere sokmuslar...