banner388
banner390
banner410
banner408

Caner Göktepe AK Parti Milletvekili aday adayı oldu

Uzun yıllardır AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Caner Göktepe, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

banner269

Caner Göktepe AK Parti Milletvekili aday adayı oldu

Uzun yıllardır AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Caner Göktepe, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

29 Nisan 2018 Pazar 14:31
Caner Göktepe AK Parti Milletvekili aday adayı oldu

Uzun yıllardır AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Olarak son yapılan kongrede görev alan Caner Göktepe, AK Parti'den Milletvekili aday adayı oldu.

Başvuru dilekçesini AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'a sunan Caner Göktepe, düzenlenen basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu:

Kıymetli dava arkadaşlarım, saydıdeğer hemşehrilerim ve basınımızın değerli mensupları,

Mensubu Bulunmaktan Gurur Duyduğum Adalet Ve Kalkınma Partimizin 2003 Yılından Bu Zamana, Kurucu Üniversite Başkanlığı, Samsun İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Canik İlçe Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı , 10 Yıla Yakın Süredir Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı Ve İl Yönetim Kurulu Üyeliği Görevlerini Yürüttüm. Bu Süreçlerde Benimle Birlikte Gece-Gündüz Demeden Canla Başla Partimiz İçin Çalışan Mücadele Eden Kıymetli Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum.

Bildiğiniz Gibi 16 Nisan 2017 Referandumun Da Milletimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Evet Demiş Ve Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a Olan Güvenini Bir Kez Daha Perçinlenmiştir.

Süreç İçerisinde Millet Ve Devlet Düşmanları Hain Hedeflerine Ulaşmak İçin Gezi Olayları, 17-25 Aralık , 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü Gibi Alçakça Ve Hain Teşebbüslerde Bulunmuşlardır. Her Defasında Bu Alçaklıklara Milletimiz Gerekli Cevabı Vermiştir. 
Bugünde Bu İhanetler Ve Tuzaklar Hız Kesmeden Devam Etmektedir. 

24 Haziran Seçimleri Bu Açıdan Çok Önemlidir. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde İnşallah Bu Seçimi de Kazanarak Yurtdışı Destekli Bu İhanet Odaklarının Çabaları Bir Kez Daha Boşa Çıkacaktır.

Akparti Teşkilatları Ve Sevdalıları Olarak 24 Haziran Da Yapılacak Olan Seçimlerde Bu Odaklara En Güzel Cevabı Samsunluların Desteği İle Partimizi Samsun Da Rekor Bir Oy Oranı İle 1.Parti Yaparak Vereceğiz.

Bu Süreçte Bende Bu Hedefe Katkı Vermek Gençlerin Ve Samsunun Sesi Olmak İçin Doğup Büyüdüğüm Samsun’um Dan, Sevdalısı Olduğum Partimden Milletvekili Aday Adayı Olduğumu Siz Değerli Kardeşlerim Ve Hemşehrilerimiz İle Paylaşmak İstiyorum.

Şahsım İle Alakalı Karar Her Ne Olursa Olsun, Partimin Sevdalısı, Liderimizin Neferi, Davamın Bekçisi Olmaya Devam Edeceğim. 

Dua Ve Desteklerinizi Bekliyorum. Sevgi Ve Saygılarımla. Allah A Emanet Olun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2018-04-29 20:15:33

Samsunspor aa sahip çıkmayan kimseye zerre oy yok .ense traşını görelim uza

Avatar
yüksel karpuzoğlu 2018-04-29 17:42:48

açın kardeşim gençlerin önünü yaşlı vekil mecliste uyuyan vekil istemiyoruz iş yapan çözüm üreten gençleri anlayan vekil istiyoruz gençleri uyuşturucudan sokaktan boşta gezmekten alıkoyacak gençleri anlayacak vekil istiyoruz maaş almak için mecliste bekleyen uyuyan adam istemiyoruz

Avatar
göktürk 2018-04-30 08:43:10

BUDA KİMM

Avatar
Soru_Soran 2018-05-22 17:39:45

Bu arkadaşımızın eğitimi nedir? Samsunu tek kısas il gençlik kolu başkanlığı yapmış olması mı? Samsunu ne derece temsil edebilecek biraz daha detaylı bilgi paylaşın lütfen. Gündelik sözlerle tanıtım yapmayın.

Avatar
Melda 2018-05-28 05:20:07

Reisin golgesinde ak parti basligi altinda millete sirinlik yapmayin sana kadar kimse kalmadimi yaa