banner388
banner390
banner410
banner408

Camilerde bayram telaşı!

Kurban Bayramı Arefesinde İlkadım Belediyesi'nde camilerde bayrama hazırlık telaşı vardı.

banner269

Camilerde bayram telaşı!

Kurban Bayramı Arefesinde İlkadım Belediyesi'nde camilerde bayrama hazırlık telaşı vardı.

11 Eylül 2016 Pazar 18:28
Camilerde bayram telaşı!

Halkın daha rahat, temiz ve huzurlu bir ortamda bayramlarını kutlamaları için yoğun çaba harcayan belediye çalışanları, Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan cami ve mescitlere yönelik bayram öncesi temizlik çalışmaları için canla başla çalıştı.
Arefe gününe ibadethaneleri bayrama hazırlayan İlkadım Belediyesi, ilçedeki 120 caminin avlularını ve halılarını tertemiz yaptı. Cami ve ve mescit halılarını yıkayarak halılara gül suyu sıkan belediye ekipleri, vatandaşların ibadetlerini temiz ve rahat bir şekilde ifa edebilmeleri için arefe gününü yoğun bir biçimde geçirdi.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Özcan Yılmaz, "Halkımızın temiz ortamlarda bayram heyecanını yaşaması, ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki temizlik çalışmalarına ayrı bir itina gösterdik. İlçemizde bulunan 120 cami ve mescitte Cenaze İşleri birimimiz ile ortak bir çalışma yürüterek cami halılarını yıkayarak gül suyu döktük. Cami avlularını deterjanlı su ile temizledik. Önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayramda halkımızın gönül rahatlığında bayram geçirmesi için tüm ekiplerimiz seferber oldu." dedi.

Son Güncelleme: 11.09.2016 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.