banner388

Camide ortalık karıştı!

Samsun'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi, cami imamı ve cemaate saldırdı.

Camide ortalık karıştı!

Samsun'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi, cami imamı ve cemaate saldırdı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 16:10
Camide ortalık karıştı!

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bulunan Esentepe Camii'nde meydana gelen olayda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi, cami imamı ve cemaate saldırdı.


Olayla ilgili olarak edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen T.K. öğle namazında Esentepe Camisi içerisine girdi ve "Allah Allah" diye bağırarak namaz kıldıran imama saldırarak yere düşürdü, namaz kılan bir şahsı da iterek yere yıktı. İmam ve cemaat neye uğradıkları şaşırdı ve camiyi boşaltarak polis ekiplerine haber verdi.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı camiden çıkarmak için büyük çaba sarf etti. 


"Ben namaz kıldırmaya geldim. Öleceğim Allah'ım, öldüm ben, Allah Allah" diye bağırmaya başlayan şahıs, üzerinden çıkarttığı tişörtünü giydirmeye çalışan ve ikna etmek için büyük çaba harcayan polislere "O adamı öldüreceğim. Silahla beyninden vuracağım" dedi. Camiden çıkartılırken taşkınlık çıkartan şahıs, güçlükle polis aracına bindirildi. Polis, sağlık ekiplerinden yardım istedi.


Polisler, cami imamına "Uzman çavuş olarak doğuda görev yaptı. Biraz rahatsızlığı var. Şikayetiniz var mı?" diye sordu. İmam, şikayetçi olmadığını, şahsı ilk defa gördüğünü söyledi. Şahsı tanıdığını söyleyen bir kişi, T.K.'nın ilaçlarını içmediğini, bu nedenle böyle davrandığını söyledi.


T.F. polis ekiplerinin nezaretinde ambulansa bindirilerek Bafra Devlet Hastanesine götürüldü.


T.K.'nın askeriyede uzman çavuş olarak görev yaptığı, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle askeriyeden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 28.07.2017 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.