banner388

Çaldıkları motosikleti bırakıp kaçtılar

Samsun'da hırsızlar çaldıkları motosikleti çalıştıramayınca terk edip kaçtılar.

Çaldıkları motosikleti bırakıp kaçtılar

Samsun'da hırsızlar çaldıkları motosikleti çalıştıramayınca terk edip kaçtılar.

30 Kasım 2018 Cuma 12:39
Çaldıkları motosikleti bırakıp kaçtılar

Samsun'un Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesinde hırsızlar çaldıkları motosikleti çalıştıramayınca terk edip kaçtılar. 

Edinilen bilgiye göre, evinin önünde park halinde olan Fatih Akgül’e ait 55 JJ 507 plakalı motosiklet gece yarısı henüz kimliği tespit edilemeyen hırsız veya hırsızlar tarafından çalındı. Motosikleti çalan şahıslar düz kontak yapıp çalıştıramayınca, motosikleti çaldıkları evin 300 metre ilerisinde Coşkun Geçidi'nde terk edip kaçtılar. 

Sabah kalktığında motosikleti yerinde bulamayan Akgül, polise gidip şikayetçi oldu. Akgül daha sonra, motosikletinin çalındığını sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada yayımlanan fotoğrafı gören bir komşusu Akgül’ü arayarak motosikletin Coşkun Geçidi'nde olduğunu söyledi. Durum polise bildirildi. 

Olay yerine gelen ekiplerin incelemesinin ardından motosiklet sahibine teslim edildi. Polis, motosiklet hırsızlarını yakalamak için çalışma başlattı. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bafralı 2018-12-01 16:20:59

Evine çıkart kardeş. Geçmiş olsun.