banner388
banner390
banner410
banner408

Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı

Samsun'da 5 yaşındaki çocuk, evde çakmakla oynarken evi yaktı.

banner269

Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı

Samsun'da 5 yaşındaki çocuk, evde çakmakla oynarken evi yaktı.

06 Aralık 2020 Pazar 19:37
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı

İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde meydana gelen yangında edinilen bilgiye göre, Sevilay İçlek evlerinde sobayı yakmak isterken yanına gelen 5 yaşındaki oğlu Ç.B. İçlek, annesinin elinden çakmağı alıp kaçarak diğer odaya gitti. Bu sırada Ç.B. İçlek çakmakla oynarken evde yangın çıkardı. Bir anda alevler evi sarınca evde bulunan baba Erol İçlek ve anne Sevilay İçlek, yangını su taşıyarak söndürmeye çalıştı.

Yangın evi sarınca itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi.Ekipler yangına müdahale ederek söndürdü. Evlerinin kira olduğunu ve kış günü ortada kaldıklarını söyleyen Sevilay İçlek, yanan evini gözyaşı içinde izledi.
Dumandan etkilenen Erol İçlek ve Sevilay İçlek olay yerine gelen ambulansa alındı ancak tedavi olmayı kabul etmeyip ambulanstan inerek yanan evlerinin yanına gitti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2020-12-07 01:39:47

Allah yardımcınız olsun. Samsun haber aile adına bir yardım kampanyası başlarsa güzel olur bu zor günümüz de aile adına.umarım duyarsız kalmaz samsun halkı.