banner388

ByLock'tan yargılanan hakim tahliye edildi

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan hakim tahliye edildi.

ByLock'tan yargılanan hakim tahliye edildi

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan hakim tahliye edildi.

18 Aralık 2017 Pazartesi 14:01
ByLock'tan yargılanan hakim tahliye edildi

Samsun haber - Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Samsun Ticaret Mahkemesi hakimi iken eşi ile birlikte meslekten ihraç edilen T.A. ile Samsun İcra Mahkemesi Hakimi eşi F. A. yargılandı.

ByLock kullandığı iddia edile T.A. suçlamaları kabul etmeyip, "Beraatime ve tahliyeme karar verilmesini istiyorum" dedi.

Tutuksuz yargılanan F.A. ise, "Örgüt sempatizanı olarak suçlamaları kabul etmiyorum. Beratime karar verilmesini istiyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti T.A.'ya 6 yıl 3 ay hapis cezası verirken tutukluluk süresini göz önünde bulundurup tahliye edildi. F.A. ise delil yetersizliğinden beraat etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2017-12-18 14:51:18

bu kadar insani sucsuz yere karaladiniz ya tipki ergenekon gibi 2019 da secimsonu olacak belli. herkez cikacak ve siz gene diyeceksiniz kandirildik Allah bizi affetsin. Allah garip ve mazlumlarida affetsin, insanlara camur atmak kolay ömürleri kararanlar var sucsuz yere, yazik yazik bu memleketi cok seviyoruz ve ak partiye her dönem oyverdik, vAllahi biz bile korkuyoruz basimiza bir is gelir diye. ceza evleri dolu bütün sapik katil hirsiz vs disarda cünkü ceza evlerinde yer yok fetöcüler icin yer aciyorlar bosalttilar.