banner388

Büyükşehir’e 220 milyonluk ek kredi

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 220 milyonluk ek kredi talebi komisyondan geçti.

Büyükşehir’e 220 milyonluk ek kredi

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 220 milyonluk ek kredi talebi komisyondan geçti.

11 Ocak 2018 Perşembe 18:08
Büyükşehir’e 220 milyonluk ek kredi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi, İller Bankası'nda 220 Milyon TL'lik ek kredi talebinde bulunacak. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan komisyon toplantısında 220 milyon TL’lik ek kredi talep ettiği 9 madde komisyondan geçti.

Meclis Başkanvekili Turan Çakır başkanlık ettiği toplantıda 58 gündem ve 1 gündem dışı olmak üzere 59 madde görüşüldü. 13’ü oy çokluğuyla, 46 ise oy birliğiyle kabul edilerek 59'u meclise hava edildi.

Mecliste görüşülen 220 Milyon TL'lik ek kredi talebine ilişkin 9 madde MHP ve CHP meclis üyeleri tarafından reddedildi. 

CHP'li meclis üyeleri belediyelerin bazılarının yüksek miktarda borç batağına girdiğini, istifası istenen Bursa Büyükşehir Belediyesinin eski başkanın da bu nedenle istifasının istendiğini iddia etti.

Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, belediyenin borçlanma oranının gelirinin yüzde 10'unu geçtiği için kararın İçişleri Bakanlığı'nca onaylanması gerektiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 5561 2018-01-11 19:06:59

İyi olmuş Samsunspor’a para lazım müteahhitler sıkıntıdayken siz Samsunspor’a verin paraları