banner388
banner390
banner410
banner408

Büyükşehirden sıkı kar çalışması

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, belediyenin kış mesaisine başladığını belirtti. Başkan Şahin, kırsal kesimde kar çalışmalarının gece gündüz sürdürüldüğünü ifade etti.

banner269

Büyükşehirden sıkı kar çalışması

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, belediyenin kış mesaisine başladığını belirtti. Başkan Şahin, kırsal kesimde kar çalışmalarının gece gündüz sürdürüldüğünü ifade etti.

26 Aralık 2018 Çarşamba 20:30
Büyükşehirden sıkı kar çalışması

Samsun Haber-Başkan Şahin, belediyenin kar çalışmalarını sürdürdüğünü, kapanan yolların açıldığını ve tüm olumsuzluklara müdahale edildiğini belirtti.

Başkan Şahin çalışmalara ilişkin, "Ekiplerimiz kırsal kesimlerde gece boyunca çalışmalarını sürdürmüş, yoğun yağışın devam ettiği her noktada kapanan yollara anında müdahale ederek açılmalarını sağlamıştır" ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR KIŞA HAZIR

Şiddetli kar yağışının yüksek kesimlerde etkili olduğunu belirten Başkan Şahin, "Ekiplerimiz gece itibariyle adeta seferber edildi. Yoğun mesai harcamaya ise devam ediyoruz. Kar temizleme ve yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, sağlık başta olmak üzere herhangi bir şekilde zor durumda olan vatandaşlarımıza anında el uzatılıyor" diye konuştu.

SAĞLIK EKİPLERİ İLE İŞ BİRLİĞİ

Başkan Şahin, ekiplerin kışa hazır olduklarını dile getirerek, "Dün gece itibariyle Ladik ilçemizde 2 özel araç ile 1 ticari servis aracı mahsur kalmaktan kurtarılmıştır. Bölgede ana arterlerde yol çalışması sürüyor. Salıpazarı Konakören Mahallesi'nde hasta olan 82 yaşındaki yaşlı bir teyzemiz 112 ekipleri ile yaptığımız ortak çalışma sonucunda hastaneye ulaştırılmıştır. Yine Asarcık ilçemizde bir şeker hastası vatandaşımız hastaneye kaldırılarak tedavisine başlanmıştır" şeklinde konuştu.

MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR KURTARILDI

Mahsur kalan vatandaşların kurtarıldığını belirten Başkan Şahin, "İstanbul'a gitmek için gece yarısı yola koyulan ve içerisinde 3 kardeşin bulunduğu araç, yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı. Bölgeye sevk edilen ekiplerimiz yaklaşık 2 saatlik mücadele sonrasında 3 kardeşin kurtararak Salıpazarı ilçe merkezine götürmüşlerdir" sözcüklerini kullandı.

KARLA KAPLI YOLLARA HIZLI MÜDAHALE

Samsun'un ilçelerinde kapanan yollara en hızlı şekilde müdahale edildiğini belirten Başkan Şahin, "Havza'da sabaha karşı yolda kalan araçlar kurtarıldı. Bafra'da Bengü-Sarpın grup yolu ile Havza Taşkaracaören yolunda yol açma çalışmaları tamamlandı. Vezirköprü ilçemizde de kapanan 2 yol ulaşıma açıldı. Bu bölgelerde karla mücadele ekiplerimiz hazır tutuluyor. Şu an itibariyle ulaşıma kapalı yol kalmamıştır. Ayrıca, sabah itibariyle de Alaçam ve Yakakent'te de karla mücadele çalışması başlatıldı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2018-12-27 09:31:14

bu seçimler de olmasa millet hizmet göremeyecek...yusuf ziya geçtiğimiz senelerde samsun içi felç olmasına rağmen millet ile dalga geçer gibi milletin parasını sokağa dökemem demişti,100. yıl bulvarına bile tuzlama yapmayan belediyeleri kırsalda görüyoruz yaşasın seçim günleri....

Avatar
şehmus 2018-12-27 16:16:01

fotoğrafların manşet ve ambulanstaki ayvacık a ait fotoğraflar fakat haber içeriğinde ayvacık tan hiç bahsedilmiyor.

Avatar
erdem 2018-12-28 08:50:26

2 sene önce hiç çalışmamıştınız. şehir merkezini bile açmadınız.
neden çok çalışıyor belediyeler oy zamanımı yaklaştı acaba