banner388

Büyükşehirden kar seferberliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun'un yoğun kar altında bulunan bölgelerinde gece boyunca seferberlik halinde çalıştı. Başkan Zihni Şahin, "Mağduriyet yaşanmaması için Büyükşehir olarak her yerdeyiz. Tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Büyükşehirden kar seferberliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun'un yoğun kar altında bulunan bölgelerinde gece boyunca seferberlik halinde çalıştı. Başkan Zihni Şahin, "Mağduriyet yaşanmaması için Büyükşehir olarak her yerdeyiz. Tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

07 Ocak 2019 Pazartesi 19:01
Büyükşehirden kar seferberliği

Samsun Haber-Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışı altında bulunan bölgelerde sıkı bir çalışma sürdürüyor. Dün gece boyunca ekipler, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan araçları kurtarmak için seferber oldu. Başkan Zihni Şahin, "Mağduriyet yaşanmaması için Büyükşehir olarak ekiplerimiz her yerde görev yaptı. Tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Başkan Zihni Şahin, "Karla mücadele kapsamında ekiplerimiz fedakarca 7/24 çalışarak yollarımızın açılmasını, sağlık teşkilatımızla işbirliği yaparak hastalarımızın hastanelere sevkini ve yolda kalan araçların kurtarılmasını sağlamıştır. Tüm imkanlarımız gece ve gündüz seferber edilmiştir. Fen işlerimize, Tüm ekiplerimize, ilçe belediyelerimize, sağlık teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

SAĞLIK ARACINI İŞ MAKİNELERİ TAŞIDI

Yoğun yağışın özellikle yüksek kesimleri etkisi altına aldığını belirten Zihni Şahin, "Alaçam Köseköy Mahallesi'nde yolda mahsur kalan araçlar saat 22.00 itibariyle kurtarıldı. Alaçam Ortaköy Mahallesi'nde rahatsızlanan vatandaşımız, belediyemize ait iş makinesi ile birlikte giden 112 Acil ekipleri tarafından alınarak saat 23.00 itibariyle hastaneye ulaştırılmıştır. Yakakent İlçesi Yassıdağ Mahallesi'nde mahsur kalan veteriner aracı ise birlikte saat 23.20 itibariyle kurtarılmıştır" ifadelerini kullandı. 

Kar yağışının en çok etkisini gösterdiği yerlerden birisi olan Asarcık'ta kapanan Kavak yolunun 5 ayrı ekiple yoğun bir çalışma sonucu açıldığını da duyuran Başkan Şahin, "Karla mücadele ekiplerimiz refüj mahallerinde yol açma çalışmalarını AFAD ve 112 Acil ambulans servisi iletişimiyle planlı şekilde sürdürdü. Kavak- Asarcık yolu yeniden ulaşıma açılarak hasta olan vatandaşlarımızın hastaneye ulaşımı sağlandı. Ladik Akdağ yolunda saat 06.00'dan itibaren 1 adet greyder ve 1 kar bıçaklı tuzlama kamyonu devamlı çalıştırılmaya başlandı. Gece boyunca seferber edilen ekiplerimiz kar temizleme ve yol açma çalışmalarına bugün de devam ederken il genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması bizleri sevindirdi" sözcüklerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 2019-01-08 01:23:15

Geçen sene vatandaş çok mahsur olmuştu.tesekkurler.

Avatar
55 2019-01-08 08:34:55

bu yönetim yaz boyu ne yaptı anlamadım samsun caniğin üstler ASACIK bölgesinde iki defa kar düştü ikisin dede elektrik kesintisi yaşandı dolaplar ve elelktrikli aletler bozulursa tazminat davası açsın tükedici hakem heyetine