banner388

Büyükşehir yılbaşına hazır

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, vatandaşların sorunsuz bir yılbaşı geçirmeleri adına belediye olarak tedbirlerin alındığını belirtti.

Büyükşehir yılbaşına hazır

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, vatandaşların sorunsuz bir yılbaşı geçirmeleri adına belediye olarak tedbirlerin alındığını belirtti.

31 Aralık 2018 Pazartesi 14:07
Büyükşehir yılbaşına hazır

Samsun Haber-Başkan Şahin, "Vatandaşlarımızın sorunsuz bir yılbaşı geçirmeleri için Büyükşehir olarak tüm tedbirler alındı" ifadelerini kullandı.

GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ DENETİMİ

Samsun'da vatandaşların sorunsuz şekilde yılbaşına girmesi için tedbirlerin alındığı ifade edildi. İtfaiye ve zabıta ekipleri tüm gece teyakuzda olurken, 'gürültü kirliliği'ne karşı denetimler yapılacak.

ZABITALARDA GÖREV BAŞINDA

Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Her zaman olduğu gibi yılbaşı gecesinde de şehirde yaşanan olumsuzluklara karşı 24 saat boyunca ekiplerimiz hizmete devam edecek. Yılbaşı gecesi için takviye ekiplerimiz de hazırda bulunacak. Gece boyunca ilçe belediyelerimiz ile koordineli bir çalışma yürütülecek. Alo Zabıta 153 hattımız halkımızın hizmetinde olacak" diye belirtildi.

TRAMVAY VE EKSPRESLERDE DEĞİŞİKLİK YOK

SAMULAŞ'tan yılbaşı gecesi ulaşım seferlerine ilişkin yapılan açıkalmada, saatlerde bir değişiklik olmayacağı belirtildi. Açıklamada, "24 saat kesintisiz hizmet veren terminal hatlarımızdan, T1 Otogar Araştırma Hastanesi 2. Bulvar Gençlik Parkı Atatürk Bulvarı Nişantaşı Caddesi Cağaloğlu Bulvarı Yeni Mahalle Vatan Caddesi Atatürk Bulvarı OMÜ güzergahında,
T2, Otogar Şehit Korhan Ekiz Bulvarı İlyasköy Diş Hastanesi İlim Yayma 100. Yıl Bulvarı Gençlik Parkı Büyük Cami Cumhuriyet Meydanı güzergahında,
T3, Otogar Araştırma Hastanesi Barış Bulvarı Meydan Atatürk Bulvarı Lise Caddesi 56'lar Kılıçdede Belediyeevleri Soğuksu güzergahında,
T4, Otogar Eğitim Araştırma Ulugazi TOKİ Göğüs Hastanesi Gazi Devlet Hastanesi Kadın Doğum Asri Mezarlık Ağız ve Diş Hastanesi Atasam Hastanesi Kuzey Yıldızı Toki Medicana Hastanesi Belediyeevleri Lovelet İlk Adım Sanayi 19 Mayıs Sanayi Tekkeköy güzergahında hizmet verecektir.
Terminal İlyasköy Asri Mezarlık 100. Yıl B. Eski Stat B.Evleri Atatürk Bul. Kılıçdede 100. Yıl B. 19 Mayıs Bul. Meydan Gençlik Parkı 100. Yıl B. Barış Bul. Terminal güzergahında kesintisiz hizmet vermeye devam edecektir" sözcüklerine yer verildi.

HER ZAMAN HİZMETTEYİZ

Başkan Şahin ise, "Emniyet güçlerimizin aldığı tedbirlerin yanı sıra bizler de Büyükşehir olarak bağlı kurumlarımızla hazır halde olacağız. Halkın güven ve huzur içerisinde yeni yıla girmesi için üzerimize düşen görev anında yerine getirilecektir. Samsunlular dilek ve şikayetlerini Çözüm Merkezimizin 0505195 50 00 numaralı WhatsApp hattına gönderebilir veya 0362 431 10 12 nolu telefona bildirebilirler. Bu vesileyle Samsunluların yeni yılını bir kez daha kutlar, halkımıza sağlıklı, mutlu, barış dolu günler dilerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.