banner388

Büyükşehir Sınıfta Kaldı

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, 2 gündür Samsun'da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle, Samsun Büyükşehir Belediyesinin etkisiz kaldığı belirterek, Samsunlu yöneticileri topa tuttu.

Büyükşehir Sınıfta Kaldı

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, 2 gündür Samsun'da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle, Samsun Büyükşehir Belediyesinin etkisiz kaldığı belirterek, Samsunlu yöneticileri topa tuttu.

01 Şubat 2017 Çarşamba 11:43
Büyükşehir Sınıfta Kaldı
Samsun Haber - Yoğun kar yağışı, herkesin yaşamının olumsuz yönde etkilendiği belirten CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz,"Bu olumsuzluğu ortadan kaldıracak ve vatandaşların, yaşamlarını rahatça sürdürebilmesini sağlayacak tedbirler, Belediyeler tarafından alınmalı. Belediyelerin esas görevi bu. Ama yine sınıfta kaldılar. Duyduk ki, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, gerekirse hemen temizleriz ama maliyeti çok olur demiş. Belediye'ye ait bir kaç arsa, bina daha satar. Dert mi? Hem, bu temel hizmeti verirken bile bütçeden dert yanan Başkan, daha bir kaç ay önce Van'a yatırım kararı almadı mı? Paran yoksa ne işin var Van'da? Millet bilsin ve görsün. Kar her yerde yağıyor ama Samsun'da zulüm haline geliyorsa, faturayı Tarım İl Müdürlüğü'ne çıkaracak değiliz. Belediye görevini yapmıyor. Karla mücadelede başarısız. Bu başarısızlığın cezasını maalesef Samsun halkı çekiyor. " dedi. 

'Samsun, buna layık değil'

Atakum'un yukarı kesimlerinin ve kimi köy yollarının hala kapalı olduğuna dikkat çeken Tufan Akcagöz, " Ne zaman açılacak kim bilir? Belediye, nasıl olsa kar ebediyen kalmaz diye düşünüyor olabilir. Aynı lafazanlığı geçen kış da yapmışlardı. Köylü, bir kaç gün kente inmeyiversin şeklinde açıklamalarını hatırlıyoruz. Milletle dalga geçiyorlar. Ama milletin onlarla dalga geçeceği günler de gelecektir. O günü beklesinler. Bir Büyükşehir Belediyesi yetkilisi de, en büyük sorun tedbirsiz ve sorumsuz sürücüler demiş. Hayır. Asıl en büyük sorun, Samsun gibi güzel bir kentin onlar gibi ciddiyetten uzak idareciler tarafından yönetilmesidir. Van'a yatırım yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, madem doğuya güneydoğuya önem veriyor, o bölgelere gitsin ve karla mücadelenin nasıl yapıldığı konusunda ders alsın. Böyle belediyeciliği, koltuğa kimi oturtsanız yapar. Samsun için, bir Samsunlu olarak üzülüyorum. Samsun, buna layık değil. Heryer adeta bir kayak pistine döndü. Bir çok insanın buzlu yollarda kayıp düştüğünü, kolunu bacağını kırdığını duyuyoruz. Vatandaşın suçu, Samsun'da yaşamak mı? İmkanınız varsa, ki öyle söylüyorsunuz; derhal karı temizleyin ve yolları açın. İmkanınız yoksa, şartlarınızı zorlayın ve bu hizmeti verin." diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YAHYA KARA 2017-02-01 12:42:55

NE KÖY YOLU KARDEŞİM.ANA YOLLARA DÜN TUZ BİLE ATMADILAR.KIŞ LASTİĞİ ÜZERİNE ZİNCİR TAKMAYLA BİLE ZOR GİTTİM.HİÇ BİR ANA YOLDA 1 TANE NE KARAYOLLARI NEDE BELEDİYE ARACI GÖRDÜM.ARAÇTAN VAZGEÇTİM.ADAM TUZ ATAR YAW.BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI 2 TAENE YARALI KUŞ GÖRÜNCE KUŞ CENNETİNE YAPMADIĞI MASRAF KALMIYOR.BİZLERİN DEĞERİ YOKMU HİÇ.AV SAHALARIMIZI KAPATTI BU YÜZDEN.ŞİMDİ AÇARMIŞ TA YOLLARI PARALARI BİTİRMEK İSTEMİYORMUŞ.ZORUN NEYDİ KUŞ CENNETİNE O KADAR MASRAF ETTİN

Avatar
Misafir 2017-02-01 15:48:16

İlk defa muhalefet muhalefetliğini yaptı haklı yerden göğe kadar çok maliyetli olurmuş muş muş lann arkadaş bu kadar da olmaz

Avatar
Misafir 2017-02-01 15:48:16

İlk defa muhalefet muhalefetliğini yaptı haklı yerden göğe kadar çok maliyetli olurmuş muş muş lann arkadaş bu kadar da olmaz

Avatar
yörükler mağdurları 2017-02-01 22:44:17

Kuş cennetine şatocuk yaptı ordan doğayı seyredecek bide gösterip taktir topluyo. Kuşlarlada poz vermek iyi oluyo hayvan sever oluyo.Zaten otomatik poz gazetelerde çarşaf bizde yiyoruz.Bizi muaviye mahvetti

Avatar
sadık dereli 2017-02-02 09:07:34

CHP İl başkanını tebrik ederim. Sorumlu olan insanların yapmadığı yorumu yapmış. Dün Orduya gittim. Ordu il sınırına girdiğim anda yolda ne buz ne de kar vardı. Tamamen temizlenmiş bir şekilde orduya kadar gittim. Demek ki Ordu belediyesi kaynaklarını har vurup harman savurmuş. Yazık nasıl ödeyecekler o paraları düşünmekteyim.