banner388

Büyükşehir, estetik bir Samsun için destek bekliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, estetik bir şehir için destek beklediklerini ifade etti.

Büyükşehir, estetik bir Samsun için destek bekliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, estetik bir şehir için destek beklediklerini ifade etti.

19 Eylül 2017 Salı 10:11
Büyükşehir, estetik bir Samsun için destek bekliyor

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi daha modern bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kenti kirli ve kötü görüntüden kurmaktan için seferber olan ekipler vatandaşlardan destek bekliyor.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Samsun'un herkesin ortak evi olduğunu belirterek çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

SAMSUN HEPİMİZİN EVİ

Çağdaş ve modern kentlerin her zaman destek gördüğünü ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yurt, "Çağdaş, modern ve estetik değeri yüksek kentler, her zaman ilgi görmektedir. Dünya’nın her yerinde bunu rahatlıkla görmek mümkündür. Turizmi markalaşmış, şehirleriyle ön plana çıkmış ülkelere baktığınızda estetik ile modernliği aynı anda görüyoruz. ‘Marka şehirlerden neden birisi Samsun olmasın’ anlayışından yola çıkarak şehrimizi adeta ilmek ilmek işleyerek yeniliyoruz. Bu çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi şehrimizin katma değerinin yükselmesi için gerçekleştiriyoruz. Samsun, hepimizin ortak paydası, evidir. El ele verirsek, daha hızlı ve güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan fikir ve çalışmalarımıza destek bekliyoruz" dedi.

SAHİLE BAKAN YÖNLERİ BOYANDI

6 mahallede çalışmaları tamamladıklarını belirten Yurt,  “Kalkanca, Baruthane, Liman, Cedit, Karasamsun ve Kadifekale mahallelerinin sahile bakan kısımlarındaki meskenleri boyadık.  Görüntü kirliliği ortadan kalkıp ortaya cıvıl cıvıl görüntü çıktı. Bunun haricinde köprülü kavşaklar ve viyadükleri 6 renge boyayarak, estetik açıdan panoramik manzaraya kavuşturduk. Ağaçlandırma, yeşillendirme, çiçeklendirme, peyzaj çalışmalarımız ise şehrimizin süsleri oldu.  Bunlara devam edeceğiz" diye konuştu.

"SAMSUN TÜM DÜNYADA TANITILSIN"

Herkesten yardım talep ettiklerini söyleyen Yurt, "Estetik ve modern kent görünümü için yapmamız gereken tüm çalışmaları ve yatırımlarımızı planladığımız takvim çerçevesinde sürdürüyoruz. Lakin kaçak ve metruk yapılarla ilgili yapılacak çok çalışma var. Dış cephe iyileştirme çalışmaları kapsamında da gözün görebileceği mesafedeki çirkin sıvasız binaların sıvanıp boyanması noktasında herkesten yardım talep ediyoruz. Bunları neden yapıyoruz. Çünkü Samsun’un kazanmasını, şehrimizin tüm dünyada tanıtılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.